CHATTA MED OSS

  Bosswik är ett danskt designmärke som startade redan 1989, vilket innebär att de har 30 års erfarenhet av att producera starka, unika och moderna läderbälten, bälten för herr och bälten för dam av hög kvalitet. Märket försöker ständigt förbättra sina bälten så att kunden ska få en så bra produkt som möjligt med speciella egenskaper och detaljer.

  Det innebär att det löpande kommer nya kollektioner där man använder sig av de bästa råvarorna och de erfarenheter som man har samlat på sig sedan 1989 då Bosswik grundades. Varumärket är stolt över att vara ett välkänt och bra märke som tillverkar bälten av hög kvalitet, både vad gäller design och funktionalitet, så att kunden får ett modernt och praktiskt läderbälte. Bosswik har en av Nordeuropas största bältesfabriker som använder sig av både kvalitetsläder och kvalitetsspännen och dessutom sker mycket av tillverkningen för hand. Det innebär att läderbältena tillverkas med en kombination av hantverk och modern produktion.

  Bosswik - dansk bälte design och produktion i snabb utveckling

  Bosswik marknadsför ständigt ny utveckling ...

  och nya initiativ med inspiration från den internationella modvärlden. På Bosswik ligger fokus på bältes design, mode och produktionsmetoder. Samtidigt finns det ingen kompromiss med Bosswiks tre kärnvärden, som är: material av hög kvalitet, miljövälfärd och säkerställa bättre arbetsvillkor världen över.

  Bosswik bälte - ett klassiskt bälte skräddarsytt för dig

  På Regovs får du ett bälte som passar dig exakt. Därför anpassar vi också Bosswik-bältet för dig, eftersom bältet förkortas av Regovs danska bälteproducent. Bosswik handgjorda ihåliga / steglösa svarta bälten är ett bra exempel på ett klassiskt läderbälte med en smart tvist. Detta är ett bälte tillverkat utan hål som också kallas steglöst bälte eller steglöst midjeband, eftersom spännet har ett smart autostängssystem, så att du mycket enkelt kan justera bältet helt utan att få hål i läder. Det finns också en femårsgaranti på Bosswik-bälten.

  Underhåll ditt Bosswik-bälte med Regovs skinnfett / lädervård

  Regovs lädervård är en utmärkt produkt eftersom det ger skinnet den näring och glans det behöver. Läderfett mjukar läderet så att sprickor lättare kan undvikas. Dessutom markerar läderfett den befintliga färgen och återställer vattenavstötning genom att impregnera läderet. Lädervård passar både läderväskor, läderplånböcker, läderhandskar och läderbälten!