CHATTA MED OSS

  Corium Leather är ett nytt, hållbart och stilrent skandinaviskt designmärke. De tillverkar högkvalitativa lädervaror med god hantverkskänsla. Dessutom har produkterna en mångsidig och flexibel funktionalitet, där designern verkligen har haft öga för detaljerna.

  Corium Leather låter sig inspireras av vardagens otaliga aspekter och är ett stilsäkert val som präglas av enkelhet och har flexibilitet som ledord.

  Corium Leathers produkter är tillverkade av läder som väljs ut från de bästa producenterna och företaget riktar sig till den kvalitetsmedvetna konsumenten som inte nöjer sig med mindre! Hos oss hittar du garanterat en läderplånbok, midjeväska, axelväskor, reseväska, ryggsäckar eller läderväska som passar dina behov!

  Leather By Corium - kvalitetvaskor för jobb, resor och fest

  Leather by Corium hämtar sitt namn från den latinska termen för läderhud - corium, som används i Coriums produktion av läderväskor, läderplånböcker och accessoarer. Coriums praktiska och klassiskt designade skinnväskor och skinnplånböcker är perfekta för arbete, resor eller fest. Känsla, lukt och föl!

  Datorväska i vackert Chesterfield läder

  Vill du åka till jobbet och ha en högkvalitativ datorväska och fin design? Då är Corium datorväskor ett bra erbjudande. ...

  En fin detalj i en av Corium-datorväskor är att läderet är präglat med Chesterfield gammalt utseende, så det har en mer avslappnad stil och kan därför användas i många sammanhang. Således är det möjligt att lägga den på din resväska när du är på affärsresa. Dina kollegor kommer att avundas av den här vackra läderväskan.

  Läder weekendväskor av hög kvalitet

  Om du vill ha exklusiv design på din resa är en weekendväska / weekendbag från Corium rätt val. Läder weekendväskorna är läckra och av stark kvalitet. Weekendväskor i läder kan användas både som en helgenväska och en resväska.

  Super användbar kuvertväska, plånbok och axelväska i en från Corium

  Detta är en trevlig axelväska med plats för din mobil, pengar och en läppstift som du enkelt kan ta med dig när du är ute och festar eller handlar. Denna väska är en 3-i-ett-väska och kan användas som kuvertväska, plånbok eller axelväska. Denna väska är typisk för Corium-design och har flera användningsområden samt görs i läckert kvalitetsläder. Se det stora urvalet av Corium-väskor på Regovs.