CHATTA MED OSS

Vi lämnar 5 ÅRS GARANTI på Regovs dambälten. Läderbälten för dam till bra priser som passar alla. Det kan ibland vara svårt att hitta ett bra dambälte som passar och det kan ta lång tid. Därför tillverkar och säljer Regovs läderbälten efter midjemåttet så att de passar perfekt.


Dambälten: Läs mer nedan


Dambälten

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:

Dambälten i äkta italienskt oxläder

Bältena tillverkas i italienskt oxläder med snygga och hållbara spännen. Det bästa av nog att vi levererar måttbeställda dambälten lika snabbt som andra lagervaror och även om du reser långt kommer du förmodligen inte att hitta något hållbarare läderbälte än ett i italienskt oxläder.

Dambälten och skärp till dam för bra priser, utan dyra mellanhänder

Passar priserna? JA! Och anledningen till att vi kan sälja kärnläder till så bra priser är att Regovs har ett eget lädermakeri och därmed inga dyra mellanhänder. Hos oss kommer du glädjande nog att kunna hitta precis det dambälte eller läderbälte som passar just dig. Köp gärna ett dambälte hos oss online redan idag!

 

Hos oss på Regovs.se hittar du dambälten av märkena: Regovs, Bosswik och Pacsafe.

Dambälten som passar

Behöver du ett nytt bälte? Om svaret är ja, har du hamnat på rätt ställe. Regovs har ett stort urval av dambälten i olika storlekar och designer. Vi har både breda och smala bälten och bälten i olika färger, som brunt och svart. När du beställer dambälten hos oss får du läder av bästa kvalitet. Dessutom anpassar vi bältet så att det passar dig perfekt. Därför behöver du inte oroa dig för om det kommer att passa. Du behöver bara ange dina mått på hemsidan, så ser vi till att du får ett bälte som passar perfekt. Till och med något så enkelt som bälten har vi sett till att ha ett stort utbud av. På så sätt kan du välja precis det bälte som passar din stil. Vi på Regovs är mycket noga med att våra kunder, som du, ska få det bästa för sina pengar och att de blir nöjda med de varor som vi skickar till dem. Därför har du möjlighet att returnera våra eleganta dambälten om det visar sig att du har beställt ett som inte passar. Vi arbetar hårt för att göra dig nöjd. Vi tror att dambälten av hög kvalitet håller längst och därför säljer vi bara högkvalitativa dambälten på hemsidan. Vi har också vårt eget varumärke inom bälten, som heter samma som företaget: Regovs. Om du väljer ett av våra Regovs-bälten kan vi garantera att det passar dina mått då vi själva tillverkar detta kvalitetsbälte. Så, kom in till Regovs.se och titta så hittar du säkert det bälte som du behöver.

Dambälten för dig

Kvinnor är olika. Ibland vill kvinnor gärna likna varandra (i förhållande till trender), medan de andra gånger vill skilja sig åt från mängden. Det finns också kvinnor som vill bådadera. Oavsett vad du ska ha ditt bälte till kan Regovs erbjuda dig många bra alternativ.

  • Vi har olika färger.
  • Vi har olika bredder, även mycket breda bälten i stil med Diane Keatons bälten.
  • Vi har både bälten med slät yta och med präglad yta.
  • Vi har ett stort urval av olika bältesspännen.

Du väljer själv längden på ditt nya bälte. Inte för långt, så du får för mycket bältesrem runt midjan. Och inte för kort, så du knappt kan andas.

En exakt längd, som du dessutom väljer själv, gör att bältet kommer att passa dig perfekt!
Det kan också vara så att du inte lägger så mycket vikt vid vad ditt bälte förmedlar – kanske ska det bara vara bekvämt att bära och av hög kvalitet så att det håller länge. Då är Regovs butiken där du kommer att hitta ditt nästa bälte.

 

Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Balte bredd:
Modell:
Typ: