CHATTA MED OSS

  Kärt barn har många namn som clutchväskor, crossover eller crossbody, men alla är de ord för den där lilla, lätta och snygga väskan som vi alla tar med oss när vi ska gå ut. Det ska finnas plats för mobil, läppstift och liknande, betalkort och lite pengar – oavsett om din crossover, crossbody eller clutch är avsedd för en runda på stan eller för fest.


  Clutchväskor: Läs mer nedan


  Clutchväskor, crossover, crossbody

  Clutchväskor och crossover för alla tillfällen

  Ett krav på en crossover är att den ska passa för tillfället.
  För shoppingturen föreslår vi en Pacsafe-modell (stöldsäkrad) så att både betalkort och pengar är väl skyddade.
  Om du ska på fest behöver du en clutch eller bodycross som matchar kläderna. Svart är ju alltid en säker färg som passar till mycket och som kan användas i åratal, men det kan också vara spännande att välja en flerfärgad crossover från Pia Ries. Den blir man glad av att titta på!
  Crossover-väskorna kan användas vid alla tillfällen, vissa av dem kan också användas som bältesväska.

  Clutchväskor, crossover och crossbody i stort urval

  Vi på Regovs.se deltar på relevanta mässor för att försäkra oss om att urvalet av crossbody-, crossover- och clutchväskor alltid är uppdaterat. När vi ska köpa in de här väskorna väljer vi de klassiska modellerna av bästa kvalitet som håller i längden och undviker helst läder som har bearbetats på ett miljöskadligt sätt. Allra bäst är det när vi kan få önskade crossover-, crossbody- och clutchväskor i vegetabiliskt garvat läder.

  Clutchväskor, aftonväskor och crossover till fina tillfällen

  Vi på Regovs.se har vi ett stort urval av aftonväskor och crossover- och clutchväskor som blir den perfekta accessoaren till dina finkläder.

  Clutchväskor med plats för allt i en och samma aftonväska

  I våra snygga aftonväskor finns det plats för allt. Du får plats med alla de saker som du behöver ha med dig när du ska på stan eller till ett finare arrangemang som mobil, plånbok och andra livsnödvändiga saker. Några av våra snygga clutchväskor har inbyggd mobilficka så att din mobil skyddas på ett bra sätt från övriga saker i aftonväskan som annars kan skada den. Dessutom har de flesta också inbyggda kreditkortsfickor så att du inte ens behöver släpa med dig plånboken. På så vis kan du utnyttja utrymmet i väskan ännu bättre.

   

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no