CHATTA MED OSS

  Vi har mjuka och härliga skinnhandskar för dam av hög kvalitet. Varma läderhandskar är helt enkelt ett måste när det är vinter och kallt. På Regovs har vi riktigt bra damhandskar av god kvalitet, både med ullfoder och extra mjuka med kaninpäls. Du hittar också varma tumvantar som är bra för att hålla fingrarna extra varma. Vi har gjort stora inköp för att kunna hålla nere priserna på våra damhandskar i läder.


  Skinnhandskar för dam: Läs mer nedan


  Skinnhandskar för dam

  Skinnhandskar för dam och andra damhandskar online

  Köp dina skinnhandskar för dam här på nätet, du förtjänar det! Och så undviker du att frysa om fingrarna när du reser eller när det är vinter och kallt. Det finns inget så behagligt som att sitta i en bil och greppa ratten med sina varma läderhandskar, så kom ihåg att vi också har fina bilhandskar. Bilhandskarna är klassiska och så sköna när du ska köra bil och det är kallt. Du bär inte bara läderhandskar för att det är nödvändigt utan också för att de är så snygga och eleganta. Med handskar för dam och vantar är det trevligt att gå ut när det är kallt, eftersom händerna är varma.

   

  På Regovs.se hittar du exklusiva märkesvaror som skinnhandskar för dam av märkena: Belsac och Handskekompagniet.

  Skinnhandskar för dam: Mitt första par 

  Jag minns mina första handskar tydligt. Handskarna var av skinn, så när man kände på dem utanpå var de helt släta och mjuka. När det snöade var de extremt varma inuti, eftersom de var fodrade med ull. Jag ville bära dem hela tiden, för när jag tog på dem så kändes det som om skinnhandskarna för dam var skräddarsydda för just mig. Snygga damhandskar i läder är bara ett måste i dagens Sverige då alla vill ha varma händer, kanske inbäddade i mjukt kanin- eller ullfoder.

  Skinnhandskar för dam är ett måste

  Läderhandskar passar bra när det är kallt och är pricken över i till en snygg outfit. Ha det så kul med handskshoppingen här på Regovs, oavsett om du tänker köpa nya skinnhandskar för dam till dig själv eller någon annan i present!

   

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no