CHATTA MED OSS

  Vi har snygga damplånböcker, bland annat i läder, av hög kvalitet till mycket bra priser, från The Monte, Belsac, Pia Ries, Montana, Treats, Secrid och Bruuns. Här hittar du många läckra lädermodeller för dam med snygg design för både vardag och fest.


  Damplånböcker: Läs mer nedan


  Damplånböcker

  Damplånböcker i modeller som håller i pengarna

  Vi får ofta frågan om modellerna här på Regovs.se kan hålla i pengarna. Ja, kanske! Det beror nog på vem som äger damplånboken. Det är bra att vara försiktig med pengar – men de sprider glädje först när de används. Du kan köpa en ny damplånbok i kalvskinn på Regovs redan idag. Det är enkelt beställa – även till en annan adress. När du ska ut och köpa en damplånbok kan det vara som att leta efter en nål i en höstack. Lyckligtvis kan vi hjälpa dig här på Regovs, där du förmodligen hittar den perfekta plånboken som passar dig precis.

  Damplånböcker i stort urval

  Vi kan erbjuda plånböcker i både läder och tyg och i många olika varianter när du behöver hitta en ny plånbok. Vi har plånböcker som kan fällas ut i två eller tre steg, med eller utan knäppe, och i många olika färger med många olika funktioner. Dessutom är många av dammodellerna rymliga och har plats för både mobiltelefon och ett flertal kreditkort. När både män och kvinnor skaffar ny plånbok, väljer vi ofta det som vi känner till och vet passar oss bäst. Den perfekta presenten är en bra modell som kommer att glädja mottagaren länge då den förhoppningsvis kommer att användas under lång tid. Särskilt då du vill hitta den perfekta presenten i form av en bra plånbok, är det en bra idé att fundera över om du letar efter en dam- eller herrplånbok. Det är viktigt för man vill ju gärna att gåvan ska vara helt perfekt. Hos oss hittar du damplånböcker som både är en bra presentidé men som också passar bra som julklapp till henne!

   

  På Regovs.se finns damplånböcker av märkena: Axelsen & SönThe Monte, Belsac, Pia Ries, Montana, Treats, och Bruuns.

  Damplånbok är den perfekta presentidén

  En bra damplånbok är den perfekta presenten. Den perfekta modellen ska passa i de flesta situationer, både i vardagen, då det är fest och när man ska ut och resa. Vi har ju med den överallt, så det är lika bra att välja en plånbok som passar perfekt eftersom man ju använder den varje dag. Regovs har både läderplånböcker och vikbara plånböcker och plånböcker med och utan knäppe som skyddar dina pengar på bästa sätt.

   

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no