CHATTA MED OSS

  När du tar på läderväskor för dam märker du direkt om de är av hög kvalitet och när du tittar på utsidan ser du om de är moderna och har en läcker look – kanske blir du nästan förälskad. Vi har sådana damväskor, axelväskor och läderväskor för kvinnor av hög kvalitet!


  Läderväskor för dam: Läs mer nedan


  Läderväskor för dam

  Läderväskor för dam i väldoftande läder

  Största delen av våra läderväskor för dam är tillverkade i kalvskinn, vilket innebär att de både håller länge, är exklusiva och gör ett läckert intryck.

  Läderväskor för dam i ett stort sortiment

  En högkvalitativ damväska i läder blir bara vackrare med åren och får ett elegant och rustikt utseende. Om din läderväska blir för rustik kan du använda lädervårdsprodukter för att framhäva den ursprungliga färgen och ge väskan ny glans. En bra läderväska, axelväska eller damväska fyller sitt syfte mycket väl – det är en gåva som varar.

  Snygga väskor tillverkade i läder.

   

  Bland exklusiva märkesvaror från Regovs hittar du läderväskor för dam av märkena: The Monte, Treats, Belsac, Axelsen & Sön, Montana, Pia Ries och House of Sajaco.

  Läderväskor för dam - Mormors vackra läderväska

  Det jag minns bäst av min mormor är hennes läderväska. Läderväskan för dam var det enda man kunde vara säker på att hon alltid hade med sig. Väskan var som en del av henne – de enda gångerna som hon ställde ifrån sig den var när vi åt eller när vi dansade runt granen på julafton. Jag var nog 4 år gammal, liten och trött och ville hellre sätta mig när de andra skulle dansa runt granen. Medan jag satt på stolen kom mormor fram till mig och frågade om jag kunde hålla hennes väska. I min iver ropade jag: Ja, för den luktar så gott! Det var sant för äkta läder har en härlig doft. Jag glömmer aldrig den doften. Några år senare gick det upp för mig varför farmor tyckte så mycket om sin läderväska. En väska är lojal och kan vara ute till fram på småtimmarna utan att se trött ut nästa dag.

   

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no