Whocopied.me
CHATTA MED OSS

Om du väljer reseutrustning från Davidt’s är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med dina val! Davidt’s har ett brett urval av smyckeskrin, väskor, resväskor, necessärer och manikyrset. Vi vill gärna lyfta fram de mycket fina och användbara resemanikyrseten med praktisk dragkedja som är lätta att ta med sig. Vi kan även rekommendera att ta med Davidt’s beautyboxar på resan då de är mycket praktiska att ta med i kabinen. Även Davidt’s kabinväskor är mycket populära. Med en kabinväska från Davidt’s behöver du inte släpa runt på ditt bagage ...

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:
på flygplatsen. Davidt’s har en bra, praktisk och kraftfull design. En trygg följeslagare på resan. Trevlig resa! Du kan köpa Davidt’s produkter redan nu, på Regovs.se!

Ljuvliga lilla kabinväska / weekendbag som extra väska

Davidts har gjort en ny weekendbag som passar perfekt med Ryanair och den lilla påsen för kabinen. Väskan har en klassisk look med vackra blå linjer som mäter 40 X 20 X 25 cm och kan rymma upp till 15 liter. På så sätt kan du använda så mycket utrymme som möjligt i den lilla påsen till kabinen.

Klassisk Beautybox från Davidts

Om du saknar en bra klassisk beautybox är den också tillgänglig från Davidts - kan rymma upp till 12 liter.

Vackra kvalitets smyckeskrin i alla storlekar från Davidts

Davidts är verkligen en bra leverantör av smyckeskrin. Det finns de små klassiska skrin med spegel och plats för de mest elementära. Och den klassiska smyckeskrin med reseetui och spegel, som är en stor bästsäljare på Regovs. Om du behöver en smyckeskrin med många fack, många lådor och många hållare för dina olika smycken, kan Regovs rekommendera skrinet 367692-01 det är en smyckeskrin som uppfyller de flesta behov för gott om plats för sina smycken.

Härliga manikyrset för resor och hem

Davidts har också utvecklat ett antal manikyrset av hög kvalitet i etui, så att nagelsax, nagelfil och mycket mer hanteras väl. Det är också otroligt enkelt att resa med.

Ingenting utan innovation, och det är där Davidts expertis ligger sedan 1949.

Sedan skapandet för mer än 70 år sedan, innan resegulden, har Davidts varit bland de mest innovativa bagageproducenterna i världen. Det ärver den innovativa styrkan i en lång familjehistoria i utvecklingen av resevaror från 1700-talet. Davidts har alltid varit en föregångare när det gäller att hantera nya material och utveckla nya mönster för att göra resan så elegant och underhållande som möjligt. Vi är därför mycket stolta över att kunna presentera dig milstolparna i vår tradition för ständig innovation inom design och teknik inom resebranschen.
Davidts berättelse börjar i början av 1700-talet med Bertrand Davidts, som emigrerade vid den tiden med sin familj från Belgien till Nederländerna. Han bosätter sig nära Maastricht, där han börjar arbeta som en av de många korgstillverkarna.
Detta kurvfartyg fortsatte att spela en viktig roll i Davidts-familjen, hela vägen till generationen av Jean Davidts, grundaren av vårt pågående företag och familjens sista korgtillverkare. Han fortsatte att utöva hantverket fram till år 2000 och har nu lämnat sina verktyg och några speciella föremål till olika museer.

Jean Davidts öppnade sin första butik 1949, där han också började sälja sina hantverks produkter direkt till slutanvändare. Detta relaterade främst till picknickkorgar och andra dagliga korgartiklar för transport och lagring av varor. Därifrån utvidgade han snabbt sitt sortiment till att inkludera läderväskor och smyckeskrin för den blomstrande resebranschen och det ständigt växande antalet efterkrigsturister.

För många år sedan drev Jean Davidts sin huvudsakliga verksamhet som korgstillverkare åt sidan 1955 och ägnade sig helt åt produktion och försäljning av resväskor och resväskor. Verksamheten går bra och Davidts förvaltar redan mer än fem rese- och lädervaruhus i Belgien i början av 1958-världsutställningen.
På grund av det snabbt ökande välståndet och globaliseringen var Davidts en av de första i början av 1970-talet som tillverkade polyesterväskor för en ständigt växande målgrupp för resenärer, äventyrare och affärsmän.
Sedan 1700-talet har Davids identitet ständigt utvecklats mot den snabbt utvecklande världen runt den.

Idag är det inte annorlunda, idag introducerar Davidts stolt sin nya vision och koncept av DAVIDTS-varumärket med ett modernt utseende. Den nya logotypen representerar en ny start, den representerar den ideala symbolen för kopplingen mellan Davids fortsatta strävan efter framsteg och ständig medvetenhet om dess rika arv.

Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk

 


Filter
Farg:
Material:
Storlek: