CHATTA MED OSS

Kylväskor i flera storlekar och färger för att hålla maten kall under lång tid – det finns något för alla smaker

Köp en kylväska så maten kan stanna kallt längre. Vi har kylväskor som passar till en matlåda. Om du behöver shoppa eller picknick har vi också många trevliga coola kylväskor för det. Kylväskor från Reisenthel och shoppingvagnar från Andersen är av bästa kvalitet. Dessa är flexibla, isolerade kylpåsar som kraftigt ökar kyltiden för innehållet och håller färska mat och dryck.

Kylväskor: Läs mer nedan

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:

Kylväskor i olika modeller

En Reisenthel kylväska finns i många olika mönster och storlekar. En av de mest populära mönstren från Reisenthel är multi dots som är svarta med olika färgade prickar. En annan funktion är att en kylväska kan hålla matvarorna varma. Om du ska gå en tur i skogen, med en varm köttboll, är en liten kylväska från Reisenthel perfekt.

 

På Regovs.se hittar du också kylväskor av märkena Andersen och Stanley.

Kylväskor för semester, resor och strand

Vi har också en kylväska ryggsäck som är supersmart och bekvämt för shopping och resor där du behöver för att hålla din mat sval. Reisenthel ISO carrybag och coolerbag är mycket lämpliga för shopping, semester och picknick. Med några bra kylelement kan du hålla maten färsk i många timmar i bilen, buss eller på stranden.

Kylväskor på Regovs för många ändamål:

  • Madpakken
  • Picknicken
  • Shopping
  • Jobb
  • Semester
Regovs.se har kylväskor från Reisenthel, Stanley, Andersen och mer. En bästsäljare är helt klart 1,5 L thermocase som är perfekt för en matlåda eller lunchlåda. ISO Carrybag är också en underbart bra kylväska med lock som kan dragas på så att den håller sig tätt och håller sig i kyla när du är på språng. Collerbag och foodbox är också mycket populära för shopping och matvaror eller matlådan. Om du behöver för att hålla ännu fler saker kyla kan Regovs.se rekommendera ISO Carrycruiser eller Andersen ISO Shopper som är riktigt bra shoppingvagnar med kylväskor.
 

När du åker på en resa och tar med dig matpaketen är en kylväska omöjlig att undvika. Oavsett om du handlar eller promenerar i parken behövs kylväskor och kylare. En kylväska eller kylbox hjälper dig att hålla din lunchpaket fräsch och bra under en längre tid. Dessutom förblir vatten och läsk sval när det är varmt.

Coolerbag kylväska från Reisenthel för shopping och kylvaror

När du är ute efter att köpa kylda och frysta produkter kan vi tydligt rekommendera Reisenthel Coolerbag kylväska. Det är en flexibel kylväska som rymmer 20 liter och kan användas för praktiskt taget alla kylda och frysta produkter. Reisenthels populära Coolerbag kan också användas med den klassiska Reisenthel Carrybag shoppingkorg. Reisenthel Coolerbag kylväskor för shopping finns i många olika färger och mönster.

Håll dina drycker, burkar och flaskor svala med små kylare

Om du behöver hålla din ölburkar eller läskburkar kallt under sommaren, rekommenderar vi en liten kylväska - Coolerbag XS från Reisenthel. Eller en kylväska för matlåda där du kan hålla både din matlåda och vattenflaskan sval.

Kylväskor och kylelement för många ändamål

Du kan använda kylväskor och kylelement för många olika ändamål. Till exempel när du går en promenad på stranden och har kul och simmar med familjen. Eller en promenad i skogen där du har en bra kylväska för att hålla maten kall och fräsch. När du åker på bilresa utomlands och utflykter här hemma är det riktigt bra komfort att kunna förvara maten kall. På jobbet kan du behöva en liten kylväska med ett kylelement som passar lunchpaketet, så att du kan se fram emot en deadline med kryddad korvmat under din paus.

Festivaler under den härliga sommaren

Många människor är glada att komma till festivaler - stora som små. Det är den goda atmosfären, festivalkampan, samhörighet och mysiga stunder i råa mängder. Det är särskilt nödvändigt att kunna hålla vitt vin och öl kallt i värmen med en bra kylväska. Till exempel kan du använda en kylväska som passar 6 förpackningar och ett litet kylelement när du är på olika konserter.

På camping är det fantastiskt att ha en stor kylväska / kylbox med tillhörande kylelement, så att du kan hålla maten färsk under lång tid. De bästa och största kylarna kan hålla maten kall i flera dagar. Många av kylväskorna kan också vikas så att de är lätta att förvara när de inte används.

På picknick med hela familjen

Om du letar efter bra utflykter och utflykter utomhus är det bra att ha en kylväska för att hålla både mat och dryck sval. Efter en bra lång promenad kan du och familjen njuta av en fin kall öl och färsk mat.

Strandresa, bilsemester och utflykter

Kanske ska du åka på en vägresa i södervärmen där det ibland kan bli 40 grader varmt. Eller om du ska på en lång utflykt eller strandresa med vänner. I alla fall är en bra kylväska idealisk. Kanske behöver du en kylryggsäck som är lätt att ta med på olika promenader i skogen och bergen.

Stort urval av kylväskor och kylare på Regovs

På Regovs hittar du ett mycket stort urval av kylelement och kylväskor. Vi har kylväskor från Andersen, Trioky, Stanley, Reisenthel, Regovs och snart OutWell, vilket ger ett brett utbud av produkter för kylen att välja mellan. Regovs hittar du produkter av hög kvalitet som också är några av de bästa för priset. Köp din nya kylväska på Regovs idag säkert.

Vilka saker bör du tänka på när du väljer en ny kylväska och kylbox?

Tänk på vad kylväskan ska innehålla: är det för stora saker, drycker eller en liten lunchpaket. Är kylboxens form viktig? Skulle det till exempel vara en svalare ryggsäck eller en mer fyrkantig kylväska. Ska det finnas plats för ett eller flera kylelement i kylboxen?

Hitta enkelt kylväskan / kylboxen som passar dina behov

I Regovs kategori för kylväskor och kylare kan du enkelt hitta din nya kylare av god kvalitet. Använd det bra filtret på datorn på vänster sida eller på mobilen som uttagsfiltermeny. I vårt filter för kylväskor / kylboxar kan du sortera efter vilken färg du vill ha, vilket material du vill ha - till exempel om det ska vara en kylväska av återvunnet material, vilken storlek och modell du vill ha. Du kan också använda sökrutan för att hitta din nya kylväska eller kylelement.


Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Hållbar:
Modell:
Storlek:
Storlek: