CHATTA MED OSS

  Här kan du hitta fritids- och sportväskor. Oavsett om du behöver en väska till weekendresan eller till träningen, så har vi den. Du kan välja mellan vanliga sportväskor och väskor på hjul som är lättare att transportera. Även Reisenthels Allrounder-väska går fint att använda som sportväska – det är en kraftig väska till bra pris.

  Sportväskor: Läs mer nedan

  Sportväskor i stort urval

  Om du behöver en sportväska, kan vi rekommendera väskan från Travelite med hjul som underlättar när man t.ex. ska ta sig runt på flygplatsen. De mindre väskorna från Davidts är smarta och passar även som resväska, då de har en storlek som lämpar sig som handbagage. Hitta din nya sportväska idag och köp den online på Regovs.se.

  Sportväskor till idrotten

  Om du behöver en väska för sport eller idrott så har du kommit till rätt ställe. Här på Regovs har vi ett stort urval av snygga och praktiska sportväskor. Sportväskorna kan också användas för kortare resor, till exempel weekendresor, när du inte har behov av en större väska. När du handlar hos oss ser vi till att det du beställer har tillverkats av bästa kvalitet. Här på Regovs har vi ett stort utbud av sportväskor som du kan välja mellan. Eftersom vi har ett så stort urval av väskor blir det lättare för dig att hitta den sportväska som passar just dig perfekt.

  Sportväskor i regnbågens alla färger

  Vårt stora utbud av snygga sportväskor finns i många olika färger som gult, blått, svart och grått och även många andra färger. Inte nog med att de snygga väskorna finns i flera olika färger, du kan också få dem i flera olika designer. Om du inte vill ha allt för mycket dekorationer och mönster på din sport- eller weekendväska, har vi ett urval av svarta sportväskor som är sparsamt dekorerade och har en enkel design. Men om du älskar färger och mönster har vi ett urval av sportväskor också för dig. Vi har ett sort sortiment av både ljusa, mörka och starka färger. Dessutom har vi även till exempel rutiga och prickiga väskor.

  Sportväskor för träning och weekendresor

  Du kan använda sportväskor både när du ska till gymmet och träna och när du ska ha idrott i skolan. Dessutom kan du använda våra praktiska sportväskor för weekendresor, när du bara behöver en liten väska för ditt resebagage. På sommaren, när vädret är varmt, kan du också använda sportväskor som strandväskor. Det finns många bra idéer för hur du kan använda våra sportväskor. Ovanstående var bara några exempel. Det finns inga gränser för till vad och hur du kan använda dem. Du behöver bara komma igång och köpa en. Du är bara ett klick borta från att få en mycket trevlig sportväska hemlevererad.

   

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no