CHATTA MED OSS

Tält med hög kvalitet för familj, resor och mindre grupper

Här hittar du lätta tält av hög kvalitet. Regovs har valt attraktiva tält för kanoturer, vandring, utflykter och resor för alla tält, de är av god kvalitet med plats för bagage och andra saker. Tälten är lätta att installera och du hittar många bilder och instruktionsfilmer under de olika tälten. Du hittar tält för 1 person, tält för 2 personer, tält för 3 personer och tält för 4 personer.

Tält: Läs mer nedan

 

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:

Tält för vandring, pilgrimsfärd och kanoturer

Komfort är viktigt vid vandring, pilgrimsfärd och paddling. Det är viktigt att ditt tält väger och fylls lite medan du erbjuder de bästa förutsättningarna när du campar. Det är viktigt att det finns plats för väskor, skor och andra redskap. De tält du ser här på webbplatsen väljs ut för bland annat vandring, pilgrimsfärd, resor, paddling och mer.

På Regovs hittar du tält från det tyska varumärket Vaude och Tatonka.

Tält som tål stormar, vindar och väder

Tält hos Regovs är gjorda för att motstå stormar och vindar. Du kan krypa i skydd och motstå regn och vind, så att du är redo för en ny dag med vandring.

Tält som passar familjer för personer

Om du behöver ett bra familjetält kan vi rekommendera Vaude Campo Grande XT 4P, som är ett familjetält med gott om plats, 2 ingångar, klädstreck och matlagningsutrymme. Tältet fylls ganska mycket när det packas och väger under 5 kg. Trevligt familjetält som kan rekommenderas för kanoturer och camping etc.

Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Hållbar:
Typ: