CHATTA MED OSS

  Regovs har allt för dem som gillar att vistas i naturen – både för korta och längre turer i naturen. Hos hos hittar naturälskaren bland annat termosar och termoskannor och termosmuggar från Stanley som är oumbärliga då varmt vatten, varm choklad, te, kaffe osv. nästan är en nödvändighet på både korta och långa turer.


  Termosar och termosmuggar: Läs mer nedan


  Termosar och termosmuggar

  Termosar, termosmuggar, koppar och glas av hög kvalitet

  En termos eller termoskanna från Stanley är oumbärlig, då en termos eller termoskanna måste hålla hög kvalitet för att hålla värmen.

   

  På Regovs.se hittar du termosar, termoskannor och termosmuggar av märkena: Stanley, Thermos och Lifeventure.

  Termosar ger extra komfort på utflykten med varm soppa eller nudlar i en termosmugg

  Det finns inget som känslan när man öppnar en termos eller termoskanna och häller upp den heta vätskan i en termoskopp eller över sina nudlar eller soppa. Kaffet i termoskoppen är fortfarande för varmt för att kunna drickas, så man smakar lite på sin varma tomatsoppa istället för att se om den också är för varm och man känner hur den varma tomatsoppan glider ner genom halsen medan man då och då tar en klunk kaffe. Det är då man är glad över sin funktionella termos eller termoskanna – glad för att den är av god kvalitet.
  För att få ut mesta möjliga av sin termos eller termoskanna tycker de flesta naturälskare att en termosmugg nästan är oumbärlig, då den håller vätskan varm ännu längre än om man använder en vanlig mugg.

  Termosar i stort urval av högkvalitativa märket Stanley

  En termosmugg eller termoskopp av hög kvalitet kan alltså betraktas som en nödvändighet. Därför har vi ett stort urval av termosar, termoskannor, termoskoppar och till och med smarta glas i härdat glasmaterial så att du kan njuta av naturen i fulla drag. Att sitta och titta ut över sjön eller mot horisonten med en varm termoskopp med te där du bara njuter av ögonblicket – både njuter av utsikten och av det varma teet som sakta glider ner genom halsen så att halsen blir härligt varm.

  Termosar, termoskoppar och termosmuggar i sällskap med ledig tid

  Jag håller nästan på att välta med cykeln av ren förvåning. Ingen av dem sitter med telefonen. Jag tror inte att vi alltid är så bra på att vara närvarande i stunden. Jag sänker farten. Jag vill få med allt, varje liten bit. Det är en familj som är på picknick – kanske en impulsiv idé eller en utflykt som var planerad långt på förhand? Jag kan tydligt se att de njuter av varandras sällskap, de har alla breda leenden i sina ansikten. Även om vädret är lite kallt en sådan här höstdag verkar det inte bekymra dem, för de är nämligen väl förberedda. De har inte bara tagit med en termoskanna – utan också en termosmugg till varje familjemedlem. Att lämna alla skärmar och bara njuta av en varm kopp kaffe kan nästan tyckas som en saga i det senmoderna samhället, där vi ibland är allt för upptagna med det fysiska livet och livet i telefonen.

  Hur vilar du och din familj från alla skärmar? Oavsett om det är ute i naturen på en fisketur eller picknick eller genom camping eller en regnig söndag med brädspel och familjen, är det värt att överväga om du inte skulle ha en termos och termosmugg som håller din dricka varm (eller eventuellt kall) så länge som möjligt, så att du också kan njuta av din ledighet så länge som möjligt.

  Termosar och termosmugg till bilen och arbetet

  Du sitter i bilen på väg till jobbet. Den här halvtimmen ser du antingen som egentid eller som ett trafikkaos som bara ska genomlidas. Det betyder att du antingen behöver något för att hålla dig vaken eller en kopp tålamod så att du inte blir allt för stressad innan dagen ens har börjat. För din egen hälsas skull är det viktigt att du inte bara tar det lugnt på semestern utan också i vardagen. Dessutom är det ju också vardagarna som det finns flest av – så då är det ju viktigt att du är glad och avslappnad. Ett sätt för att varva ner eller göra dig redo för en ny dag är att ta med en kopp kaffe (eller te) i bilen så att du har något att se fram emot när du sätter dig i bilen – en upplevelse som drar fokus från den på oändliga och konstanta trafiken. Det är dock viktigt att du skaffar en termosmugg som passar i mugghållaren i bilen och då är vår termosmugg på 0,4 l det perfekta valet. Termosmuggen passar inte bara i mugghållaren utan håller också din dryck varm i upp till 1,5 timme.

  Senare samma dag kommer du fram till jobbet. Små pauser bör också uppstå eller skapas på arbetsplatsen och under dessa bör du också komma ihåg att andas extra djupt. Men om din paus inte varar så länge som det tar dig att dricka en stor kopp kaffe eller te, kan det vara en bra idé att skaffa en Stanley ADV-termosmugg på 0,47 l så att njutningen kan ta lite längre tid – ända upp till 1,5 timme. Och om du har valt ett jobb där du inte bara kan gå och hämta lite kaffe i kaffeautomaten (t.ex. hantverkare) kan du istället ta med dig en termos på 1,2 l från Work Series så att du kan hålla ditt kaffe eller te eller din varma choklad varm i upp till 24 timmar. Även om du trivs med det praktiska arbetet är det också viktigt att pausa, gärna flera gånger per dag.

  Termos för picknicken

  Efter upplevelsen med termosen kan du knappt bärga dig innan du får berätta för dina barn att ni ska på picknick. Du gläder dig faktiskt själv som ett litet barn. Du har verkligen förberett dig – du har planerat allt in i minsta detalj. Du har inte bara bakat till matsäcken som ska med. Du har också gjort hemlagad varm choklad som du har hällt i familjens gröna Stanley Legendary Classic-termos. När ni kommer till utflyktsplatsen har du också ett litet ess i rockärmen som gör att barnen blir utom sig av glädje. Du har köpt alldeles egna termosmuggar till dem!

   

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no