CHATTA MED OSS
Kundservice

    Svarta skinnhandskar: H.K. Skinnhandskar Dam i Svart med Ullfoder med Dekorativa

    Svarta skinnhandskar: H.K. Skinnhandskar Dam i Svart med Ullfoder med Dekorativa


    •  559,00 kr

    Storlek:
    Presentförpack.:
                     Antal:

    Varunummer: 70918007-Black
    Hitta din handske storlek! Klicka här

    check Antal i eget lager: +7


    Svarta skinnhandskar: Vackra lammskinnshandskar med ullfoder och dekorativa sömmar från Handskkompaniet

    Mjuka och läckra kvalitetshandskar som erbjuder ett elegant och praktiskt val för den kalla säsongen. Dessa svarta skinnhandskar har en lång axel och resår vid handleden, vilket bidrar till att hålla värmen under det kalla vädret. De är också en utmärkt presentidé för henne. Handskkompaniet, som är kända för sin kvalitet och stil, har designat dessa handskar med både funktion och estetik i åtanke. De svarta skinnhandskarna är tillverkade av mjukt lammskinn och har dekorativa sömmar som tillför en elegant touch till den klassiska designen. Det är det varma ullfodret och den höga kvaliteten på materialen som gör dessa handskar till ett måste i din vintergarderob.

    Egenskaper

    • Färg: Svart 
    • Färg på ullfoder: Sand 
    • Handsklängd: Ca. 26 cm 
    • Resår vid handleden

    Ytterligare information

    KOM IHÅG ATT VÄLJA STORLEK

    Svarta skinnhandskar: Material och konstruktion

    När det kommer till svarta skinnhandskar, är materialval och konstruktion av största vikt för att säkerställa både komfort och hållbarhet. Det mjuka lammskinnet i kombination med det varma ullfodret erbjuder optimal komfort och skydd mot kyla, medan den elastiska resåren vid handleden garanterar en perfekt passform. Kvaliteten på material och konstruktion speglar Handskkompaniets hängivenhet till hantverk och designexcellens.

    Svarta skinnhandskar: Skötselråd

    För att behålla skönheten och funktionaliteten hos dina svarta skinnhandskar, rekommenderas det att undvika att utsätta dem för extrem värme eller fukt. Korrekt skötsel kommer att förlänga handskarnas livslängd och säkerställa att de fortsätter att se bra ut och fungera väl säsong efter säsong.

    Svarta skinnhandskar: Mode och funktionalitet

    Dessa svarta skinnhandskar erbjuder en perfekt blandning av mode och funktionalitet. De är inte bara tilltalande för ögat utan också praktiska för vardagsbruk under de kallare månaderna. Den tidlösa designen gör dem till ett lättmatchat tillbehör som kompletterar en mängd olika stilar och outfits. Lägg till andra vinteraccessoarer som en elegant damhatt eller en stilig fedora för att skapa en sammanhängande och stilmedveten vinterlook.

    Svarta skinnhandskar: Kundomdömen och återkoppling

    Kundrecensioner och feedback visar att dessa svarta skinnhandskar är mycket uppskattade för sin höga kvalitet, komfort och stil. Många kunder uppskattar den tidlösa designen och det varma ullfodret som håller händerna varma genom kyliga dagar. Deras positiva reaktioner bekräftar att ett par kvalitetshandskar från Handskkompaniet är en klok investering för vintergarderoben.