Whocopied.me

Bomullsplädar och bomullsfiltar i hög kvalitet och flera olika färger hittar du hos oss på Regovs.se!

Varför bomull?

Naturmaterialet bomull kommer från bomullsväxtens fröhår och är otroligt slitstarkt. Dessutom är det lätt att tvätta. En av de saker som bomullsproducenter gärna framhåller är att bomull är otroligt mjukt och därför skönt att ha mot huden

Bomullsplädar: Läs mer nedan

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:

Bomullsplädar av kända varumärken i hög kvalitet

Presentabla, mjuka och vackra plädar för soffan – och dig. Bomullsplädar av hög kvalitet – låter det som något för dig? Våra plädar är både varma och otroligt sköna. Bomullsplädarna finns i olika färger, mönster och storlekar, så du kan själv bestämma vilket intryck du vill göra. Det betyder att du kan hitta en pläd som passar både dig själv och din soffa lika bra.


Hos oss på Regovs.se hittar du bomullsplädar av märket Compliments.

Bomullsplädar och bomullsfiltar i bra storlek

De flesta bomullsplädar och bomullsfiltar på Regovs har en bra storlek 140 X 200 cm och är därför lämpliga för användning i ett vardagsrum i hemmet eller stugan. En bomullspläd eller bomullsfilt är fin, mjuk och mycket lämplig för användning i stugan och på terrassen.

Bomullsplädar - Luddborttagare / luddshaver för ditt bomullsfilt eller bomullspläd

Man kan inte undvika ett bomullsfilt eller bomullspläd över tid ger bort överskottsull som kommer att sätta sig som ludd eller fluff på mattan eller andra föremål. På Regovs kan du köpa en luddborttagare / luddshaver från Severin. Vårt eget test visar att det fungerar bra och samlar överskott av bomull och ull fint i luddbehållaren. Du kan också ta bort luddet och fluffen försiktigt med en ullkam / ullborste, men Regovs rekommenderar att du använder luddshaveren från Severin eftersom uppgiften att ta bort ludd och ull från mattan blir mycket lättare.

 

Det är enkelt att beställa ditt nya bomullsfilt eller bomullspläd hos Regovs. Vi är snabba att skicka så att du snart har ditt nya bomullsfilt och bomullspläd i handen.

 

Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Hållbar:
Dimension:
Modell: