CHATTA MED OSS

  Cykelväskor med plats för extra mycket

  En cykelväska kan fylla många behov och ha olika funktioner. Hur som helst uppstår behovet av en cykelväska ofta när du behöver ta med dig något extra på dina cykelturer. Det kan vara daglig shopping, extra kläder för övernattningar eller bagage för cykelsemestern. Det är både farligt och mycket osäkert att ha dina saker hängande på styret, eftersom du inte har bra kontroll över cykeln. 

  Cykelväskor: Läs mer nedan

  Dessutom kan det vara svårt att ha en stor väska på bagagehållaren utan att den hänger över sidan och du riskerar att den lindar sig i hjulet.

  Cykelväskor för vardag och semester

  Om du är en av dem som använder din cykel mycket för transport är sidväskan ett bra val som cykelväska. Denna typ av cykelväska sitter på baksidan av cykeln på cykelns bagagehållare. En stor fördel med en sidväska är att cykelns vikt fördelas jämnare så att du inte svänger på cykeln. Sidoväskorna har riktigt bra utrymme och det finns plats för både shopping eller extra kläder för pendelturen, vilket gör den perfekt för cykelsemestern. Många sidopåsar är också vattentäta eller vattenavvisande, så du har inga problem med våta saker när du kör i regn eller snö.

  Om du behöver en cykelväska till din elcykel kan du med fördel välja en sidväska som sitter på bagagehållaren, där det finns plats för den utan att det stör hjulet. Men om du vill kunna hålla koll på dina saker medan du cyklar kan du använda en cykelväska till styret, även kallat en cykelkorg.

  Travelite cykelväskor

  Vet du att när du är ute och shoppar och när du måste cykla hem så finns det helt enkelt inte tillräckligt med utrymme på cykeln. För att göra något åt ​​det har Travelite utvecklat några funktionella cykelväskor. På det sättet behöver du aldrig oroa dig för att inte ha tillräckligt med utrymme på din cykel när du shoppar. Cykelväskan kan tas med i butiken och läggas i kundvagnen och då måste du bara fylla påsen. Sidoväskan för bagagehållaren har också ett axelrem som gör det enkelt att bära till och från cykeln.

  Vattentäta cykelväskor - Hitta en cykelväska som är vattentät

  En bra cykelväska måste också klara vind och väder. Det är därför cykelväskorna på Regovs är tillverkade av vattentätt material. När du är på cykeltur kan du behöva lagra varor, papper och andra saker väl och torrt. Köp därför din nya vattentäta cykelväska här.

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no