CHATTA MED OSS

Tvättkorgar

Letar du efter en ny, fin tvättkorg? Hos oss kan du köpa snygga, praktiska och starka tvättkorgar för hemmet. Vi har både runda och fyrkantiga modeller och en Reisenthel tvättkorg som faktiskt hängs på väggen. Det har aldrig varit lättare att hålla koll på tvätten än med våra praktiska och stora tvättkorgar.


Tvättkorgar: Läs mer nedan

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:

Tvättkorgar håller ordning

Jag fick min första tvättkorg när jag skulle flytta hemifrån. Jag hade sett fram emot det mycket! Jag började bära ut mina grejer till mina föräldrars bil, för de skulle hjälpa mig att flytta. När jag och min pappa hade kört det sista lasset till min lägenhet kom min mamma körandes i sin lilla röda bil och frågade ”Hur ska du göra med tvätten?”. Jag hade bara tänkt att använda en tvättpåse som jag skulle byta ut ibland. Jag tyckte att en tvättkorg bara var en korg för smutstvätt. Min mamma höll inte alls med! En tvättkorg var nödvändigt så att kläderna skulle kunna andas – det var ju önskvärt att smutstvätten hade en hyfsat neutral doft när jag skulle ta upp den för att tvätta den. Jag förstod då att det var en bra idé med en korg – men den skulle vara snygg också!

Tvättkorgar av god kvalitet gör livet enklare

När du köper en tvättkorg från Regovs kan det finnas en större chans för att mannen i huset kommer att delta i tvättandet, eller till och med sköta det på egen hand, än om du använder en plastpåse – tvättkorgen är ju både modern och snygg! Du kan hitta och köpa bra modeller online på Regovs och få ordning på tvätten. Tack vare Reisenthel-modellernas många designer kan du nu också använda korgarna som en del av inredningen. En Reisenthel-tvättkorg på barnens rum kommer t.ex. att bli mycket populär! Några tvättkorgar är tillverkade av stark polyester med aluminiumringar och andra i trä.

Tvättkorgar med två fack – på mångas önskelista

Det är många som är på jakt efter en ny tvättkorg, och vet du vad, det finns många olika tvättkorgar på marknaden och flera olika stilar! Här hittar du mina personliga favoriter just nu, hoppas du hittar någon som faller dig i smaken! Jag gillar verkligen tvättkorgarna från UashmamaReisenthel, Regovs och Zeller Present. Det är korgar i fin design av mycket hög kvalitet. Om korgen ska vara av trä eller aluminium och polyester bestämmer du själv – du kan enkelt välja en tvättkorg som passar just dig.

5 bra råd för att höja energinivån

  • Håll ordning och rent omkring dig.
  • Sortera din tvätt i korgar och tvätta den.
  • Häng tvätten utomhus så luktar kläderna friskt.
  • Se till att sorteringskorgarna för smutstvätt är hela och fina.
  • Håll alltid all tvätt och alla tvättkorgar utanför sovrummet.

Nu är det snart vår, solen står redan mycket högre på himlen och det är ljust länge på kvällen.

Då är det dags för vårstädningen – den här gamla goda traditionen kommer att pigga upp både dig och omgivningen rejält!

Damm och dammråttor är energitjuvar och de finns i massor i hemmet nu när vintern tar slut. Man kanske inte kan göra allt på en gång, men kanske ett rum i veckan.

Börja med ditt sovrum, vädra ut den gamla luften och häng ut täckena. Dammråttorna ska bort ur hörnen och spindelväven från taken. Föreställ dig hur ett rent och fräscht sovrum känns.

Det kommer att förbättra sömnkvaliteten en hel del när du får bort den instängda luften och allt gammalt damm. Tänk vilken energi du kan få efter en god natts sömn när alla energitjuvar har avlägsnats och du kan andas in ren karma hela natten.

Tvätten är ett kapitel för sig, du kan inte sova i samma rum som smutsiga kläder, de luktar och avger smutsig energi – så ut ur sovrummet och ner i tvättkorgen med dem.


Tvättkorgar som passar dig

Vart ska då tvätten ta vägen? Se till att du har några tvättkorgar som passar dina behov – inte för stora och inte för små. Det är mindre viktigt om de är av metall, bambu eller tyg eller om de är dyra eller billiga. Det viktigaste är att de är praktiska – prydliga och fina att titta på och att de står på en plats där man kan stänga om den smutsiga energin.

Tvättkorgen ska utlösa en önskan inom dig att använda den – en lust att tömma den och en lust att tvätta rent smutstvätten.

Regovs.se erbjuder exklusiva märkesvaror och har många snygga designkorgar – allt du hittar på webbplatsen är lagervaror och kan beställas för snabb leverans.

Tänk på att tvättkorgens viktigaste uppgift är att se bra ut och vara praktisk och funktionell. Med en läcker tvättkorg i rätt färg och design, lyfts din energi och du kommer att bli glad över att använda den. Det kan hända att du behöver ha flera tvättkorgar – en till fintvätt, en för kulörtvätt, en för handtvätt eller kanske en tvättkorg för varje person – en till pappa, en till mamma och en för vart och ett av barnen. Det är olika vad som är mest praktiskt i hemmet.

På med städhandskarna och få in lite ljus och frisk luft i hemmet – det ger dig det där extra energitillskottet som du behöver!

Nu tror du kanske att jag har exemplarisk ordning hemma – det har jag inte alltid, och tur är väl det. Jag ser dock till att göra en storstädning en gång om året och jag byter ut defekta och fula tvättkorgar.

Saknar du utrymme i ditt hem - använd en tvättsäck

Om du inte har mycket utrymme i ditt hem, eller kanske du inte gillar de mer solida och rymd intensiva tvättkorgarna, kan en tvättsäck vara just saken för dig. Fördelen med dessa tvättsäckar är att de mycket enkelt kan pressas in i ett hörn eller till och med skjutas under en säng om du inte vill att tvätten ska ligga och flyta överallt. Tvätt Säckarna är också otroligt enkla att bära om du antingen går till tvätten med din tvätt eller om du behöver smyga förbi mamma med din tvätt. Fördelen med dessa tvättkorgar är att de inte är korgar alls, utan väskor och därför lätt kan packas ihop och bort så att de inte fylls i vardagen.

Några av de bästa tvättkorgar och bara den som passar dina behov

Vem drömmer inte om tvättkorgen som både kan tvätta, torka, sätta ihop kläderna och på plats? Istället kämpar vi alla med den uppgift som aldrig verkar bli klar. Just när tvättkorgarna har tömts dyker det upp nya kläder, nästan magiskt. Oavsett om du bara är dig själv eller om du har en familj är tvättservice tyvärr inte något som kan göra sig själv. Men uppgiften kan göras mer överkomligt genom att se till att du har några tvättkorgar som passar dig och din familjs behov. På Regovs kan du hitta tvättkorg som uppfyller alla dina krav för estetik, kvalitet och vardagslogistik. Du hittar tvättkorgar i både tyg, polyester och papper. Tvättkorgar som är rymd separerade och med lock. De är alla här. Om du letar efter en ny tvättkorg som kan tillgodose dina exakta behov har du kommit till rätt ställe. Utforska och hitta tvättkorgen som passar både ditt hem och din plånbok här på Regovs.

Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk

Filter
Farg:
Material:
Hållbar: