CHATTA MED OSS

  Vi har eleganta och praktiska herrväskor i äkta, väldoftande läder och andra material. Läderväskor och andra herrväskor är en bra present som håller i många år, oavsett om mottagaren arbetar på kontor eller om väskan är avsedd för resor. Många av våra herrväskor har ett invändigt utrymme för en bärbar dator, vilket det blir allt vanligare att man har med till kontoret.


  Herrväskor och läderväskor för män: Läs mer nedan


  Herrväskor och läderväskor för män

  Herrväskor och resväskor för män i rätt material

  På den här sidan hittar du vårt stora utbud av herrväskor i läder och andra material, här kan du bland annat köpa dokumentväskor, resemappar, datorväskor och resväskor. Bland resväskorna vill vi särskilt lyfta fram märkena MontanaPacsafe, Spikes and Sparrow, Corium, Reisenthel, Travelite och The Monte som har tuffa och snygga herrväskor med ett helt unikt uttryck tillverkade av elegant oxläder eller kalvskinn. Montanas resväska är tillverkad av kraftigt kalvskinn, vilket med tiden ger en mycket fin yta som håller sig fin i många år. Kom ihåg att läder är ett levande material som bara blir vackrare med åren och får ett mer råbarkat utseende av att användas.

  Herrväskor i hög kvalitet

  Vi har bland annat väldesignade datorväskor och dokumentväskor från Montana av hög kvalitet med fina detaljer. Herrväskorna är handsydda av hållbart vegetabiliskt garvat läder, vilket understryker att tillverkaren har som mål att hålla en hög kvalitet. Även herrväskorna från The Monte är tillverkade av högkvalitativt läder och mycket väldesignade.

  Herrväskor och läderväskor för män passar utmärkt som present eller julklapp

  Letar du efter presenter till honom? Varför inte köpa en ny herrväska i present? Hos oss på Regovs.se kan du hitta en herrväska i läder och andra material som passar utmärkt som present! Fundera vilken färg som personen kan tycka bäst om, fråga närstående om du är osäker för att presenten ska bli så bra som möjligt!

   

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no