CHATTA MED OSS

  Hos oss på Regovs hittar du ett brett urval av olika mobilväskor och mobilfodral för män som både passar dig som gillar det enkla och dig som vill ha en elegant mobilväska med många funktioner. Mobilväskorna för män finns i både oxläder och kalvskinn. Herrmobilväskorna är avsedda för att hållas i handen men om du hellre vill sätta fast din väska i bältet så har du möjlighet till det också.


  Mobilväskor och mobilfodral för män: Läs mer nedan

  Herrmobilväskor är särskilt praktiska.

  Mobilväskor och kvalitetsväskor för män från Axelsen & Sön

  Hos oss hittar du mobilväskor för män från välkända märken som Montana och Inter Leather. Leonhard Heyden är ett tyskt företag som är känt i nästan hela världen. De tillverkar några av de bästa mobilväskorna som finns. Inter Leather är ett gammalt danskt företag som har som mål att tillverka de bästa kvalitetsväskorna i läder. De är idag en av Nordeuropas största producenter av kvalitetsprodukter inom väskor.

   

  Du hittar också mobilväskor och mobilfodral för män från märkena: Pia Ries och Axelsen & Sön.

  Mobilväskor och mobilfodral i fina färger

  De snygga mobilväskorna finns i färgerna svart och brunt. En svart mobil väska passar dig som önskar sig en enkel design. Den svarta kvalitetsväskan passar till allt med sin vackra färg. Brunt är också en snygg färg på herrmobilväskor. En brun mobilväska passar dig som gärna vill ha något utöver det vanliga. Till dig passar vackra, bruna färger perfekt.

  Mobilväskor för män som ger bästa möjliga skydd

  Vi har som mål att du ska göra ett så bra köp som möjligt. Därför är det också viktigt för oss att din mobiltelefon får bästa möjliga skydd i våra eleganta mobilväskor. Väskorna är konstruerade för att skydda din mobil, både när du är i farten och då du är hemma. Oavsett var du befinner dig, kommer din mobil alltid att vara säker i våra praktiska herrmobilväskor.

   

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no