Whocopied.me
CHATTA MED OSS

Hos oss hittar du snygga och hållbara kvalitetsplånböcker för män, vikbara plånböcker och andra plånböcker för herrar. Vi har bra priser på designplånböcker från Montana, Axelsen & sön, Pia Ries, Secrid, Belsac och Bruuns. Du kan få din herrplånbok i många olika färger och material. En bra plånbok är den perfekta presentidén och även ett bra köp om du själv behöver en ny plånbok!

Plånböcker herrar: Läs mer nedan

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:

Plånböcker för herrar i läder / skinn

Vad kännetecknar en bra herrplånbok? Att det är konstruerad efter vad den ska användas till! Ska den tas med på stan? Eller ska den fungera som vardagsplånbok? En plånbok för herrar att ta med på stan ska normalt vara liten och snygg och ha plats för några få kort och sedlar och för dessa ändamål är våra vikbara plånböcker herr och plånböcker i aluminium mycket populära. I en vardagsplånbok ska det finnas plats för fler kort, sedlar och massor av mynt och då är våra läderplånböcker som kan fällas ut i två eller tre steg ett bra val. Vi har också servitörsplånböcker och andra modeller. Hitta din nya plånbok herr online redan idag, hos Regovs! När du behöver en ny plånbok eller korthållare är Regovs rätt plats att vara. På grund av det stora urvalet kan du enkelt hitta den plånbok eller korthållare som passar dig.

Hos oss på Regovs.se hittar du plånböcker herr från märkena: The MonteMontana, Axelsen & sön, Pia Ries, Secrid, Belsac och Bruuns.

Plånböcker för herrar och korthållare för män

En av de mest populära herrplånböckerna bland exklusiva märkesvaror från Regovs är Belsacs stora vikbara plånbok med röd eller grå rand. Plånboken för herrar har plats för kort, sedlar och mynt samtidigt som den är extremt praktisk och passar i de flesta fickor. Regovs har ett utbud på över 160 olika plånböcker för män, vilket innebär att det är mycket troligt att du hittar din nya plånbok hos oss. Korthållarna från Secrid är de mest populära plånböcker herr för kort som du hittar på marknaden i Danmark. Dessa korthållare är utrustade med en speciell teknik, du behöver bara trycka på en knapp så kommer korten ut ur korthållaren, det ena placerat ovanför det andra – smart! En bra plånbok herr till mannen är också en av de populäraste och mest önskade presenterna till både födelsedag och jul.

Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Hållbar:
Modell:
Typ:
Mobiltyp:
Antal kort:
Antal nycklar: