CHATTA MED OSS

Hos oss hittar du plånböcker, pennfodral och väskor från MONTANA till både dam och herr av hög kvalitet. Det finns många olika varianter av herrplånböcker, damplånböcker, nyckelfodral, axelväskor, skinnväskor, vikbara plånböcker och läderväskor att välja bland. Vi måste också lyfta fram MONTANAs oerhört snygga resväska som verkligen ligger i topp när det gäller kvalitetsväskor.

Många av MONTANAs läderprodukter har det klassiska Montana-fodret i silver med MONTANAs logotyp i svart text. Flera av MONTANAs damplånböcker har plats för mobiltelefonen, vilket är smart, och de största ...

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:
damplånböckerna kan lätt och elegant användas som clutch. Om du är ute efter en bra och klassisk ryggsäck, en herrplånbok eller en damhandväska är MONTANA ett säkert val. Alla MONTANA- produkterna är hållbara och av mycket god design. Titta gärna närmare på och köp våra kvalitetsprodukter från MONTANA – det lönar sig!

Tidlösa kompromisslösa kvalitetsprodukter från MONTANA

Alla MONTANA-produkter är designade och utvecklade med fokus på enande funktion och den klassiska designen, i MONTANA-designen är baserad på varumärkets skandinaviska rötter mer än 60 år gamla. MONTANA är ett avancerat varumärke som tillverkar väskor, plånböcker, straffhus etc. i italiensk kalvskinn. Med andra ord - Montana är ett exklusivt varumärke som lyckas kombinera dansk och italiensk design, varför varumärket är synonymt med inte bara praktiska utan också sofistikerade och läckra läderväskor, plånböker, herrplånböker, damplånböker och pennfodral. Se ett stort urval av MONTANA-produkter på Regovs.

MONTANA herrplånbok - Enkel och funktionell

Med en klassisk liten svart läderplånbok för män från MONTANA får du utrymmet du behöver. Plånbokan har 6 kortfickor, 2 fack for sedlar och 3 andra fack. Liksom MONTANAs andra produkter är detta en plånbok av klassisk snygg design tillverkad i italiensk kalvskinn av hög kvalitet.

MONTANA pennfodral - en säker klassiker

Har du dina pennor och din USB-anslutning liggande någon annanstans än där de borde vara? Om du vill ha ett pennfodral som inte fyller för mycket, är det lilla svarta läder pennfodral från MONTANA precis vad du behöver. Här får du ett snyggt, vackert och hållbart fodral för att lagra dina skrivverktyg etc. i. På Regovs kan du köpa ett urval av Montana pennfodral som alla är av hög kvalitet.


Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Modell:
Typ:
Mobiltyp:
Antal kort:
Antal nycklar:
Storlek: