CHATTA MED OSS

  Nikwax - impregnering - Lättare, säkrare, torrare

  Nikwax är en produkt som uppfanns av Nick Brown 1977, som ville uppfinna en produkt / en impregnering, med syftet att hålla sig torr under de blötaste förhållandena. Det började med ett mjukgörande vax för skor som var så effektivt att det satte en standard för ett helt sortiment av efterbehandlings- / impregneringsprodukter av hög kvalitet - - till exempel impregnering för regnponchos.

  Nikwax är ett märke som tillverkar tvättmedel av hög kvalitet. Nikwax är produkter som förlänger produktens livslängd och förbättrar egenskaperna hos dina skor, kläder och utrustning. Nikwax håller dig torr oavsett om du arbetar eller tillbringar mycket tid utomhus. Med Nikwax får du mindre produktsvinn, eftersom produkterna går dit de behövs. Dessa är lättanvända produkter, och du kan behandla din utrustning i din tvättmaskin, för hand eller med spray-on-produkter från Nikwax.

  Nikwax -produkterna tillgodoser alla utomhusaktiviteter, såsom vandring, bergsklättring, fiske, lagsport, etc., och har vunnit många utmärkelser för sina fantastiska produkter.

   
  div>