CHATTA MED OSS

  Regovs Uld - Dana yllefiltar och yllekuddar

  Regovs har egen tillverkning av plädar och kuddar i ull. Dana Plädar och kuddar tillverkas vid ett erkänt väveri i Litauen. Ullfiltarna och kuddarna är vävda i Oeko-Tex 100 standard 100% ull av bästa kvalitet från Nya Zeelands får. Ullens fibrer är 29 mikron och ger därmed hög mjukhet och värme. Hos Regovs hittar du alltid en bra, läcker yllepläd och en fin yllekudde till den.

  Djurens välbefinnande säkerställs via det nyzeeländska varumärket Wool Integrity NZ. Till exempel är avel garanterat mulesingfri, eftersom mulesing är olagligt i Nya Zeeland.

  Regovs Uld filtar representerar kvalitetsdesign och hantverks essens. Varje fiber i dessa filtar berättar en historia om engagemang och passion. Från soffhörnet till foten av sängen lägger dessa filtar både värme och stil. Perfekt för alla soffor eller sängar kombinerar Regovs den tidlösa skönheten av mjuk ull med modern designestetik. Dessa mattor är inte bara en lyx för ögat, utan också en fröjd för fötterna. Investera i en Regovs Uld pläd och känn skillnaden i äkta kvalitet - oumbärlig ...

  på en kall vinternatt eller under avkopplande stunder i sommarstugan.

   

  Regovs Uld - Dana Plädar

  En ullpläd av kvalitets Dana är underbart mjuk och läcker. Passar en kall dag med en god bok, en kopp kaffe eller te. Dana ullmattor passar även bra för en sval vårdag eller höstdag på terrassen, där det kommer gå att njuta av solen även om det är lite kyligt i luften.

   

  Regovs Uld Dana plädar är även lämpliga som överkast på grund av storleken 130 X 240 cm inklusive fransar. Likaså är plädarna också supersnygga att ligga i soffan med då de är tillräckligt långa för att kunna nå ner till alla människors fötter.

   

  Regovs Uld - Dana yllekuddar / kuddöverdrag

  Regovs Uld ullkuddar / kuddöverdrag finns i huvudsak i 40 X 40 cm., vilket är en ytterst passande storlek kudde som soffkudde. Ullkuddarna är väldigt användbara både för stöd, huvud och dekoration. Det är något mer komplett med ett soffarrangemang med matchande kuddar och plagg. 

   

  När ullkuddarna är gjorda tar man helt enkelt ett antal plädar och syr kuddar av dem. På så sätt är du säker på att kvaliteten på kuddarna är exakt densamma som på plädarna.

   

   


   

  Regovs Uld - Dana

  Regovs Uld Dana plädar tillverkas i samband med det nyzeeländska märket Wool Integrity NZ. Märkningen garanterar att produktionen på gården tar nödvändig hänsyn till djurens välbefinnande, miljön och lokala sociala hänsyn.  

   

  Till exempel är produktionen mulesingfri, eftersom mulesing är olagligt i Nya Zeeland. 

   

  Tillverkningen är miljövänlig och kontrollerad enligt oeko-tex-certifieringen och följer EU:s REACH-standard.

   

   


  Regovs - Zelandia yllepläder och yllefiltar

  Zelandia-pläderna tillverkas i Ukraina av ull från Nya Zeelands får. Ullpläderna är gjorda av en något grövre ullkvalitet än Danapläderna. Därför lämpar sig Zelandia plädarna bättre att använda på terrasser, sommarstugor, restauranger och i båtar m.m.

   

  Regovs - Plädar i bomull

  Regovs Ibiza bomullspläder tillverkas också i Ukraina. Det här är härliga mjuka, starka bomullsöverdrag för soffan med mera.