CHATTA MED OSS
  Många kvinnor använder axelväskor som sin vardagsväska, eftersom den är både enkel och bekväm att ta med sig. Oavsett om du ska ta med dig datorn, matpaketet eller träningskläderna, ryms det i axelväskan på grund av mångsidigheten och rymligheten. Axelväskor finns i skinn och läder och i feminina eller mer neutrala versioner, beroende på stil och smak. Vi lägger alltid stor vikt vid att skapa ett riktigt mångsidigt urval av väskor!

  Axelväskor: Läs mer nedan

  Hitta axelväskan som passar dig

  På Regovs har vi därför ett brett urval av smarta och funktionella axelväskor. Oavsett dina behov och vad du letar efter i din nya axelväska, har vi definitivt något som kommer att falla i din unika smak. Hos Regovs hittar du axelväskor i många olika färger, former och storlekar, så det kommer alltid att finnas en axelväska som motsvarar exakt de behov du har - och som exakt matchar din mycket speciella stil och personlighet. Axelväskan är en väska med många funktioner som kan användas för många olika tillfällen, beroende på storlek. Därför är det också ett måste för varje kvinna att ha en bra axelväska - eller ännu bättre flera axelväskor i olika storlekar - i sin väskesamling. På den här sidan kan du titta närmare på vårt stora urval av smarta, läckra snygga axelväskor från ledande väsktillverkare.

  Det finns många olika storlekar när det gäller axelväskor. Axelväskekategorin sträcker sig över allt från den lilla handväskan med en avtagbar axelrem som också kan användas som en koppling till den större väskan, som kan användas för arbete eller kanske en helgenövernattning. Väskor med axelremmar är därför användbara för många olika ändamål.

  Axelväskor - Vi har din nya axelväska

  Våra axelväskor ger dig möjligheten att uttrycka dina unika stil och personlighet. Om du vill framhäva en lyxig eller klassiskt look, eller piffa upp en i övrigt tråkig outfit, kan en ny axelväska vara lösningen.

  Vi har kvalitetsväskor i både läder, skinn och tyg från ledande märken som alla kännetecknas av modern och genomtänkt design och som tillverkas i bra material.

  Köp en ny väska idag, antingen till dig själv eller som en underbar present till jul, en födelsedag eller något annat tillfälle. Vi erbjuder alltid gratis frakt och skickar dina varor inom 1–2 vardagar. Ha det så kul när du shoppar!

  Axelväskor i kvalitetsläder från Belsac

  När jag drar med handen över min läderväska så reser sig håren på armen. När jag tar med den till sociala evenemang finns det nästan alltid någon som kommenterar hur fin den är. När jag ser hur mina vänner byter ut sina väskor titt som tätt, tittar jag på min och förundras.

  Min läderväska från Belsac är en av mina käraste ägodelar – strax efter min smartphone så klart. Läder kan vara något speciellt. Det är levande och det blir vackrare med tiden och ännu skönare att röra vid. Jakten i väskdjungel kan vara lite förvirrande – men här är det viktigt att vara tålmodig och överväga väskornas olika sidor. Gillar du det klassiska eller moderna – eller kanske en blandning? Eller är det bara viktigt att du får bästa möjliga kvalitet?

  Axelväskor, läderväskor, damväskor och herrväskor från ledande märken i Sverige

  Den klassiska läderväskan härstammar från klassiska väskdesigner som du kan känna dig trygg med. I det klassiska finner man trygghet och nostalgi. Om du letar efter klassiskt designade väskor, bör du överväga om Montana, Corium, Belsac, Spikes and Sparrow, Reisenthel eller The Monte är något för dig. The Monte producerar axelväskor i vegetabiliskt garvat läder. Här ställer den intresserade läsaren kanske frågan ”Vad är det?”. Det innebär att lädret är vegetabiliskt garvat med hjälp av naturliga processer och medel, vilket ger konsumenten en renare och mer ursprunglig produkt.

  Den moderna axelväskan är redo att utmana den klassiska, även om den moderna väskan också har sina rötter i den klassiska. Utmaningen kan ibland bestå av färgvalet men också av att väskornas hörn är runda och inte skarpa som hörnen på de klassiska väskorna. Inom segmentet damväskor kan varumärket Treats rekommenderas. Treats är ett ungt och modernt designmärke som tycker om att skapa moderna varianter av klassikerna. Designen är ett tryggt val samtidigt som den sticker ut. Dessutom har Treats mycket bra priser. Inom både herr- och damväskor finner man märket The Monte. The Monte är inte vilket märke som helst, utan ett märke som stoltserar med att tillverka läderväskor av vegetabiliskt garvat läder. Kvaliteten på väskorna från The Monte är högklassig. Saccoo prioriterar inte bara god kvalitet och vacker design – det praktiska är också viktigt för dem. Därför har de valt att ha en speciell inredning i sina väskor för t.ex. pennor, iPads och datorer så att det är lätt att hålla allt organiserat.

  Läderväskor i klassiska färger men modern design är också ett alternativ i väskvärlden. När man pratar om klassiska färger, menar man i realiteten den klassiska färgen svart. Svart är klassiskt och elegant. Men om man också är intresserad av modernare design och form ska man överväga en väska från Belsac, som både producerar väskor i klassiskt svart och andra färger. Belsac är ett välkänt märke från 1971 som fortfarande utvecklar nya produkter samtidigt som man håller fast vid några av klassikerna.

  Axelväskor och läderväskor - så tar vårdar du dem

  En sak som är bra med läder är att du kan vårda det. Det är viktigt att du tar du hand om din läderväska när du har köpt den. Det är viktigt av flera skäl. God omvårdnad medför inte bara att väskan håller längre, utan också att den håller sig fin under längre tid. Vad ska den putsas med? Putsa med lädervårdsprodukter som innehåller vegetabiliska oljor, petroleumgel och vax. Det medför att du bevarar lädrets goda egenskaper och aktiverar lädrets infärgade kulör.

  Är du sugen på en resa eller kanske en promenad? Då är en exklusiv weekendväska eller läderväska något du både kommer att njuta av och ha nytta av. Läderväskor gör ett snyggare intryck på resan och du får en bekvämare resa samtidigt som du får en väska som du kan ha nytta av under lång tid. Och snygga weekendväskor kan göra besöket hos moster Inga ännu mysigare. Du borde också ha en speciell axelväska för weekendresor eller längre resor av det enkla skälet att när du är hemifrån ska du njuta av att vara hemifrån. Och då bör man göra något annat än det man brukar – skämma bort sig själv lite mer och njuta lite mer.

  Förarväskor köper ny förarväska

  Travelite har några fantastiska förarväskor i Orlando-sortimentet. Väskorna används av flera bussföretag runt om i landet.

  Axelväskor för alla behov

  En kvinna behöver äga en axelväska eller mer då axelväskor med många funktioner är perfekta för de flesta kvinnor och vi behöver alla en axelväska i större eller mindre utsträckning i vår vardag. Med olika typer av axelväskor kan du förnya din outfit och framhäva din personlighet eller välja axelväskan efter just ditt behov av plats.

  Den lilla axelväskan är perfekt om du bara behöver ha din mobil, dina nycklar och din plånbok med dig och när väskan hänger över axeln är det lätt att stoppa ner handen i den efter handväskan på shoppingturen. Den lilla axelväskan finns i en uppsjö av färger och material, du kan till och med värna om miljön, då flera av våra axelväskor är gjorda av vegetabiliskt garvat läder eller återvunnen polyester.

  Är du hemifrån större delen av dagen kan det vara bra att ha en lite större axelväska med plats för en kalender, en bok för underhållning och en extra tröja eller halsduk. Men även om vi måste bära med oss ​​mycket saker kommer vi naturligtvis fortfarande att se vackra och lönsamma ut. En snygg axelväska i snygg design kan vara en hjälpande hand här, så att vi kan ha det viktiga till hands och ändå behålla en snygg och personlig look. Och flera av våra smarta axelväskor har både kort och lång axelrem, så samma väska kan ge två helt olika utseenden och är 2 axelväskor i 1.

  Den väldigt stora väskan med massor av rymlighet och många möjligheter att packa dina olika tillhörigheter är perfekt för weekendresan eller till en arbetsväska där du behöver ha din dator och/eller surfplatta med dig. En datorväska behöver absolut inte vara tråkig då vi har olika modeller på denna sida, som andas både stil och kvalitet men som samtidigt är superpraktiska och rymliga.

  Axelväskor för alla ekonomi

  Många olika människor betyder olika budgetar. Hos Regovs hittar du enkelt en axelväska som kan matcha din budget.

  Vi har prisvärda och otroligt slitstarka axelväskor i många olika storlekar och designs från det gedigna tyska märket Reisenthel.

  Axelväskor från det tyska välkända märket Travelite är återigen otroligt prisvärda och mycket funktionella axelväskor, där du får otroligt mycket praktiskt i din axelväska för pengarna.

  I den lyxiga änden har vi ett stort utbud av vackra axelväskor i skinn från de välkända märkena Belsac, The Monte, Spikes & Sparrow och Pia Ries.


  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no