CHATTA MED OSS

  Regovs säljer midjeväskor och halsplånböcker, magväskor och bältesväskor eftersom det är en del av reseutrustningen – en del av dig. Reseutrustning är till för att göra resan lättare och mer hanterbar. Reseutrustning är hjälpmedel som har blivit en nödvändighet och något som vi knappast kan klara oss utan. Köp en ny midjeväska eller halsplånbok på Regovs.se.

  Midjeväskor och halsplånböcker: Läs mer nedan

  Midjeväskor, halsplånböcker, bältesväskor och magväskor i stort urval

  Viss reseutrustning kan tyckas vara mer nödvändig än annan, men här hittar du allt du kan behöva. Det är olika hur nödvändig man kan tycka att den är, och viss utrustning är mer praktisk än annan, som midjeväskor och halsplånböcker.

   

  Hos oss på Regovs.se finner du midjeväskor och halsplånböcker av märkena Pacsafe, The Monte, Travelite, Tatonka och många fler.

  Midjeväskor och halsplånböcker hjälp till att hålla koll på pengarna

  Det viktigaste att hålla koll på är papper och pengar. Papprena ska vara i ordning när du reser och pengar är viktiga när du ska köpa något eller om något inte går som du hade tänkt. En bältesplånbok, bältesväska eller halsplånbok är idealisk under resan.

  Exklusiva midjeväskor, magväskor, bälteväskor i läder och skinn

  På Regovs hittar du den vackra klassiska läderväskan från Belsac. Bälteväskor, magväskor, bälteväskor och läder halsplånböcker och skinn halsplånböcker är exklusiva och eleganta och kan ofta användas som en crossbody-väska eller axelväska. Treats, Corium och The Monte har också ett stort och exklusivt urval av lädermidjeväskor och skinnmidjeväskor. Läder- och skinnbälteväskor är praktiska små påsar som kan sitta i ditt bälte eller en plånbok som kan sitta i ditt bälte.

  Midjeväskor och halsplånböcker skapar kontroll över papper och pengar så du kan koppla av

  När du reser är det viktigt att ha kontroll över dina papper och pengar eftersom du kan koppla av mer när du vet att du har kontroll över dem. Med kontroll över dina papper och pengar kan du äntligen koppla av och slappna av helt. Och när du reser är det ju ofta för att just koppla av och njuta av omgivningarna. En halsplånbok eller bältesväska hjälper dig att hålla reda på dina papper och pengar och förvarar dem tätt inpå kroppen så att du har koll på dem.

  Midjeväskor och halsplånböcker även i vardagen

  Halsplånböcker och bältesväskor kan också användas på kortare utflykter. Om man tar en tur till djurparken är det praktiskt att ha en halsplånbok, midjeväska eller bältesväska på sig. Du har full kontroll över den eftersom det ligger nära kroppen. En bältesväska, midjeväska eller halsplånbok kan också användas som en större plånbok om du lägger den i resväskan. En halsplånbok, midjeväska eller bältesväska kan också användas när du vandrar för att hålla reda på t.ex. kort och viktiga papper. På vandring behöver man ha de viktiga sakerna nära till hans, till exempel i en bältesväska eller halsplånbok avsedd för vandring eller i en midjeväska. Bältesväskor, midjeväskor och halsplånböcker kan också användas i vardagen.

  Midjeväskor, halsplånböcker, bältesväskor och magväskor – en del av stilen

  En bältesväska, magväska, midjeväska eller halsplånbok är mycket praktisk i vardagen när du t.ex. ska handla. En bältesväska eller halsplånbok är så mycket mer än bara praktisk, den är en del av stilen – den är pricken över i. Du kan ju placera din bältesväska, midjeväska eller halsplånbok på olika sätt – på fler sätt än vad den är designad för – och på fler sätt än vad man gör traditionellt. Ja, midjeväskor, halsplånböcker och bältesväskor kan användas till allt – även i jakten på den perfekta outfiten.

  Midjeväskor - populära som aldrig förr

  Har du förälskat dig i en av de populära midjeväskorna på Regovs? Då är du definitivt inte den enda. midjeväskor har blivit extremt populära igen av goda skäl. Midjeväskor är väldigt praktiska och ser bra ut. Detta är inte första gången som midjeväskor för damer och män ses i modebildet. I själva verket har midjeväskan sitt ursprung på 80-talet, där de också var synliga överallt. Så det påpekas allvarligt att även om midjeväskan inte alltid har varit trendig att bära, är den fortfarande till denna dag.

  Midjeväskor - oumbärlig om du vill ha dina händer fria

  Förutom att vara fashionabla är midjeväskan riktigt bekväm att bära med sig. Midjeväskan fästs relativt väl och därför glider inte väskan. Du har båda händerna fria medan väskan inte är för långt borta från dig. Till eksempel jag är verkligen glad över att använda min midjeväska på jobbet varje dag eftersom telefonen alltid är till hands och jag kan svara på våra kunder direkt och jag behöver inte springa runt och leta efter mina nycklar. Och det är ett stort plus att förutom att det är praktiskt är min bälte väska också smart och tillverkad i fint mjukt läder. Prova en av de många midjeväskor från Regovs - bara en varning: En midjeväska kan vara mycket beroendeframkallande!


  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no