CHATTA MED OSS

  Tvål och krämtuber från t.ex. GoToob som är en kvalitetsbehållare med släppventil som förhindrar avfall. När röret är stängd är det 100% tätt. Det är smart när du reser så att du kan hålla koll på tvål och krämer etc. Du behöver inte ha för stora mängder tvål och krämer och du behöver inte sätta andra saker i påsen.

  Tvål och krämtuber: Läs mer nedan

  Tvål och krämtuber för handbagage och utomhusaktiviteter

  GoToob-röret är klart rekommenderat för resor och weekendresor. Tvål och krämtuber är gjorda av hög kvalitet och är avsedda att användas av den upptagna resenären som behöver utrustning som kan lita på, inte minst när det gäller att hålla koll på tvål och krämer etc.

  Tvål och krämtuber som GoToob är smart att ha i handbagage

  När du reser och öppnar din väska ser du att din handkräm har varit öppen och all kräm har kommit på dina kläder som fanns i väskan. Om du vill undvika det, då har vi den bästa lösningen för dig. Här på Regovs kan du köpa tvål och krämtuber från GoToob. GoToob är ett silikonrör där du både kan ha tvål, krämer och mat som isoleras ordentligt.

  Tvål och krämtuber gör din resa bättre

  GoToob är avsedd att resa. Den kan användas både för långa och korta resor. När du har GoToob med dig på resan behöver du inte oroa dig för om dina krämer är öppna eller din tvål har kommit på dina kläder i väskan. Allt du behöver göra är att fylla din handkräm, tvål, mat eller vad du vill ta med i röret och stäng sedan det. När du stänger röret stänger det så att det inte kan öppnas av sig själv eller på grund av det tryck som kommer på den. Du måste öppna det själv innan den kan öppnas. GoToob är BNP och PC-fri, så du behöver inte oroa dig när du väljer att använda GoToob för din mat.

  Tvål och krämtuber i olika modeller för handbagage

  Tvål och krämtuber från GoToob finns i olika storlekar och modeller. Vid Regovs kan du få GoToob storlekar 37 mL, 60 mL och 89 mL. Förutom de olika storlekarna finns de också i olika färger. Du kan välja mellan färgerna blå, vit och grön. Sist men inte minst har de olika GoToob-modellerna olika funktioner. Några av GoToob finns med en sugkopp på baksidan, så du kan ställa in dem på, till exempel, hotellets vägg på badrummet.

   

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no