CHATTA MED OSS

 

År 1984 tog australiensaren Tim Macartney-Snape och en grupp bergsbestigare en ny rutt upp längs norrsidan av Mount Everest, med vid tidpunkten lättare packning än tidigare och utan både syre, guide och transporthjälp. Redan fyra år senare bestämde sig Tim för att han ville bestiga Mount Everest igen, då han hade insett att ingen hade bestigit Mount Everests 8 848 meter från havsnivå till bergstoppsnivå – den så kallade ”Sea to Summit”. Fyra månader efter att Tim våren 1990 hade tagit en simtur i det varma vattnet i Bengaliska viken i Indien och sedan satt ...

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:
kurs mot jordens högsta punkt, stod han på toppen av Mount Everest ännu en gång. Och han klarade det ensam och helt utan extra syretillförsel! Denna långa rutt har sedan dess kallats ”Sea to Summit”-expeditionen.

Då Tim vände tillbaka till Australien beslutade han och hans klätterkamrat, designgurun Roland Tyson, sig för att skapa ett företag där de kunde dra nytta av sina kunskaper och sin passion för naturäventyr för att skapa praktisk och genial utrustning för utomhusaktiviteter. När de skulle döpa företaget enades de om att det skulle heta Sea to Summit efter Tims expedition. Sedan dess har företaget blomstrat på internationell nivå. I dag erbjuder Sea to Summit innovativ utrustning som snabbtorkande handdukar och lättviktshanddukar till naturentusiaster över hela världen.

Sea to Summit microfiberhanddukar och reshanddukar

Sea to Summit har också många olika microfiberhanddukar och reshanddukar, både små handdukar och stora badlaknar. Kvalitetshandduken från Sea to Summit kommer i egen väska eller etui.

Strålande klädstreck från Sea to Summit

Sea to summit har utvecklat en riktigt smart klädstreck som är mycket lämplig för resor, camping, fiske och båtliv. Det är en dubbel klädstreck med ett system som inte kräver att du bär klämmor hemifrån. Dessutom är klädstrecken utrustad med reflektorer, vilket gör det lätt att se i mörkret.

Vattentät ryggsäck och necessärer från Sea to Summit

Om du letar efter en lätt ryggsäck som skyddar mot regn eller en extra liten ryggsäck rekommenderar vi en vattentät ryggsäck från Sea to Summit. Och lätta necessärer som kan användas som hängande necessärer finns också i Sea to Summit sortimentet. Köp dina Sea to Summit produkter på Regovs idag.

Även sovsäckar i hög kvalitet från Sea to Summit

Om du saknar en riktigt bra sovsäck av god kvalitet kan vi rekommendera en sovsäckar från Sea to Summit. Sovsäckarna är tillverkade som en av de finaste i sovsäckar och lakanpåsar. Sovsäckar och lakanpåsar från Sea to Summit är inte det billigaste, men i sin tur några av de bästa.


Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Storlek: