CHATTA MED OSS

  Ståltermos: Funktion Stål Termos / Kaffe Termos - 1,5 L

  Ståltermos: Funktion Stål Termos / Kaffe Termos - 1,5 L


  •  279,00 kr

                   Antal:

  Varunummer: 249531
  check Antal i eget lager: 1


  Ståltermos: Ståltermos / Kaffekanna Thermos från Funktion

  Termoskannan från Funktion är en idealisk följeslagare för den som är på språng och vill ha sina drycker kvar vid rätt temperatur. Denna ståltermos är tillverkad av hållbar plast och rostfritt stål, vilket garanterar långvarig prestanda och pålitlighet. Locket på termosen har en praktisk tryckknapp för snabb och enkel användning, vilket gör det enkelt att hälla din dryck utan spill. Termoskannan/kaffekannan är lämplig för både kalla och varma drycker. Det rekommenderas att värma kannan med varmt kranvatten innan du fyller på med kokande vatten eller kaffe. Termoskannan/kaffekannan måste tvättas för hand även före användning för första gången.

  Egenskaper

  Utvändigt

  • Färg: Stål och svart
  • Mått: 23 X 13,5 X 13,5 cm (H X B X D)
  • Hank i sidan

  Invändigt

  • Vakuumisolering
  • Volym: 1,5 liter

  Ytterligare information 

  • Tål inte diskmaskin
  • Material: Rostfritt stål och plast
  • Vikt: 0,705 kg
  • Märke: Funktion

  Ståltermos: Utvändiga egenskaper

  Den utvändiga designen av Funktion ståltermos är både elegant och funktionell. Med sina dimensioner på 23 X 13,5 X 13,5 cm (H X B X D), är den kompakt nog att lätt rymmas i din väska eller ryggsäck. Färgkombinationen av stål och svart ger den ett modernt och professionellt utseende som passar de flesta stilar. Hanken i sidan gör den lätt att bära med sig, oavsett om du är på väg till jobbet, skolan eller ut på en utflykt.

  Ståltermos: Invändiga egenskaper

  Invändigt erbjuder denna ståltermos vakuumisolering som hjälper till att behålla din drycks temperatur, vare sig den är varm eller kall, i flera timmar. Med en volym på 1,5 liter, finns det gott om utrymme för din favoritdryck. Det rostfria stålet inuti är också lätt att rengöra, vilket gör underhållet av termosen enkelt och bekymmersfritt.

  Ståltermos: Ytterligare information

  Det är viktigt att notera att denna ståltermos inte är diskmaskinssäker, och bör därför endast tvättas för hand. Dess material av rostfritt stål och plast är hållbart och designat för att stå emot dagligt slitage. Termosen väger 0,705 kg, vilket gör den till en lättviktig följeslagare. Märket Funktion står för genomtänkt funktionalitet och hög kvalitet, vilket gör denna termos till ett pålitligt val för de prismedvetna som vill ha funktion och kvalitet i vardagen.

  Ståltermos: Varumärket Funktion

  Funktion är känt för att tillhandahålla produkter som kombinerar estetisk design med praktisk funktionalitet, vilket denna termos / kaffekanna definitivt lever upp till. För de som värdesätter både stil och funktion, är detta termos och kaffekanna ett utmärkt val. Förutom termosar och kaffekannor, erbjuder Funktion en rad andra köksprodukter som är till glädje och nytta för de prismedvetna som vill ha funktion och kvalitet i vardagen.

  Om du är på jakt efter andra praktiska och stilrena produkter, kan du också vara intresserad av att utforska Pia Ries Svart Enkel Plånbok i Kalvskinn eller Lifesystems Vattentät First Aid Kit Första Hjälpen Låda för din säkerhet. För dina förvaringsbehov, kolla in Tvättkorg Populär och Lätt med 2 Fack som är ett utmärkt komplement till ditt hem.