CHATTA MED OSS
Kundservice

    Stråhatt herr: Stetson Fedora Natur Toyo Stråhatt / Sommarhatt

    Populär
    Stråhatt herr: Stetson Fedora Natur Toyo Stråhatt / Sommarhatt


    •  1.309,00 kr

    Färger:
    • Stråhatt herr: Stetson Fedora Natur Toyo Stråhatt / Sommarhatt
    • Stetson Fedora Svart Toyo Stråhatt / Sommarhatt
    Storlek:
                     Antal:

    Varunummer: 2198512-76
    check Antal i eget lager: +7


    Stråhatt herr: Elegant Toyo stråhatt / sommarhatt från Stetson

    Upplev den tidlösa elegansen hos Humphrey Bogart med vår Stetson Fedora Natur Toyo stråhatt herr. Denna utsökta hatt erbjuder en bekväm passform tack vare dess flexibla material, vilket gör den till en utmärkt följeslagare under varma sommardagar. Stråhatten har ett snyggt flätat uttryck, och är försedd med ett svettband på insidan för extra komfort samt ett brett hattband med det traditionella Stetson-emblemet för en distinkt stil. Dessutom, med sin neutrala naturfärg, kan denna stråhatt herr enkelt matchas med olika outfits, vilket gör den till en mångsidig accessoar för alla tillfällen.

    Egenskaper

    • Färg: Natur
    • Kantbredd: 6 cm
    • Kronans höjd: 12 cm
    • Grosgrain hattband med stetson-emblem
    • Svettband i bomull

    Mer information

    • Vikt: 140 g
    • Material: 100% Toyostrå / japanskt rispapper
    • Model: Fedora
    • Brand: Stetson

    Stråhatt herr: Kvalitet och Komfort

    Denna stråhatt herr från Stetson är tillverkad av 100% Toyostrå, även känt som japanskt rispapper, som är känt för sin hållbarhet och lätta känsla. Med en kantbredd på 6 cm och en kronhöjd på 12 cm, erbjuder denna hatt ett omfattande solskydd samtidigt som den behåller en elegant profil. Det inbyggda svettbandet i bomull säkerställer att du förblir bekväm även under de varmaste dagarna. Det klassiska grosgrain hattbandet med Stetson-emblemet fulländar looken, och visar varumärkets dedikation till kvalitet och traditionell design.

    Stråhatt herr: Stetsons Historia

    Stetson är inte bara ett namn, det är en legend. Varumärket har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet, och är mest känt för sina ikoniska cowboyhattar. Trots att cowboyhatten räddade Stetson genom hattkrisen på 1950-60-talet, har varumärket med tiden utvecklat en mångfald av andra hattstilar. Denna stråhatt herr är ett lysande exempel på Stetsons kontinuerliga strävan efter innovation och kvalitet inom hattmakaryrket.

    Stråhatt herr: Matcha med andra Stetson-produkter

    För den modemedvetna mannen erbjuder Stetson en rad andra produkter som kompletterar denna stråhatt herr perfekt. För en komplett look, överväg att para ihop din Stetson Fedora med en av våra weekendväskor eller en av våra exklusiva korthållare. Oavsett om du är på väg till ett affärsmöte eller en avslappnad utekväll, kommer denna stråhatt herr att addera en sofistikerad touch till din ensemble.

    Stråhatt herr: Köpinformation och Skötselråd

    Att investera i en Stetson stråhatt herr är ett smart val för den stilmedvetna mannen. Hatten är en one-size modell, men med sin flexibla konstruktion och justerbara insida, kan du enkelt hitta en bekväm passform. För att förlänga din hatts livslängd, rekommenderar vi att du förvarar den på en torr och sval plats när den inte används. När du reser, överväg att förvara din hatt i en av våra robusta resväskor för att skydda den från skador. Med rätt skötsel kommer din Stetson Fedora Natur Toyo stråhatt herr att förbli en favoritaccessoar i din garderob under många år framöver.