CHATTA MED OSS
Kundservice

    Svart herrnecessär: The Monte Vintage svart herr necessär i kalvskinn 3,4 L

    Svart herrnecessär: The Monte Vintage svart herr necessär i kalvskinn 3,4 L


    •  879,00 kr

    Färger:
    • Svart herrnecessär: The Monte Vintage svart herr necessär i kalvskinn 3,4 L
    • The Monte Vintage Brun Herr Necessär i Kalvskinn 3,4 L
    Presentförpack.:
                     Antal:

    Varunummer: 6057206-BLACK
    check Antal i eget lager: 7


    Svart herrnecessär: Läder necessär från The Monte

    Denna svarta herrnecessär från The Monte är utformad för den moderne mannen som värdesätter både stil och funktionalitet. Den är tillverkad av mjukt, vegetabiliskt kalvskinn som inte bara ger en lyxig känsla, utan också lovar en lång livslängd. The Monte är känt för sin exceptionella kvalitet och detta är inget undantag. Den här necessären är den perfekta följeslagaren för alla dina resor, oavsett om det är en affärsresa eller en weekendresa. Det generösa utrymmet och de välorganiserade facken gör att du kan hålla dina toalettartiklar och andra småsaker välorganiserade och lättillgängliga. Med måtten 27 x 17 x 9 cm (B X H X D) och en volym på 3,4 liter, kommer denna svarta herrnecessär från The Monte säkert att uppfylla alla dina förvaringsbehov.

    Egenskaper 

    Utvändigt

    • Färg: Svart
    • Mått: 27 x 17 x 9 cm (B X H X D)
    • Hank i sidan
    • 2 blixtlåsöppningar i toppen
    • 1 dragkedja på framsidan
    • 1 blixtlås på baksidan

    Invändigt

    • Färg: Svart
    • Volym: 3,4 L
    • 2 stora rum
    • 2 fickor

    Ytterligare information

    • Vikt: 300 g
    • Material: Vegetabilisk kalvskinn
    • Märke: The Monte

    Svart herrnecessär: Exklusiv design och funktionalitet

    The Monte Vintage Svart Herr Necessär är mer än bara en förvaringslösning; det är en förlängning av din personliga stil. Den sofistikerade designen kompletteras av hög funktionalitet som gör denna svarta herrnecessär till ett måste för den stilmedvetna mannen. Den dubbla dragkedjan säkerställer att allt förblir säkert på plats medan det mjuka, vegetabiliska kalvskinnet tillåter för en lyxig känsla. Dessutom är den här necessären från The Monte designad med flera praktiska fack som gör det enkelt att organisera dina tillhörigheter. Tillsammans med en rymlig ryggsäck, blir denna necessär en oumbärlig del av din reseutrustning.

    Svart herrnecessär: The Montes arv och kvalitet

    The Monte har länge varit känt för sin förmåga att kombinera stil med funktionalitet i sina produkter. Denna svarta herrnecessär är inget undantag, och följer den tradition av kvalitet som märket är känt för. Den vegetabiliska kalvskinnet som används i tillverkningen är känt för sin hållbarhet och lyxiga känsla, vilket gör denna necessär till en investering som kommer att hålla i många år framöver. Kombinera den med en robust resväska för en komplett reseuppsättning.

    Svart herrnecessär: Praktiska detaljer och funktioner

    Varje aspekt av denna svarta herrnecessär är designad med användarens bekvämlighet i åtanke. Från de två stora rummen till de extra fickorna, allt är genomtänkt för att möta dina förvaringsbehov. Den yttre dragkedjan tillåter enkel tillgång till dina tillhörigheter medan den inre layouten hjälper dig att hålla allt organiserat. Denna necessär är inte bara praktisk, utan också estetiskt tilltalande, vilket gör den till en idealisk följeslagare för den moderna mannen. Addera en stilfull nyckelskåp i bambu till din samling för att ytterligare förbättra din organisation.

    Svart herrnecessär: Kundrecensioner och erfarenheter

    Kunder som har köpt denna svarta herrnecessär från The Monte har uttryckt sin belåtenhet över både design och funktionalitet. Det mjuka kalvskinnet, den rymliga interiören och de praktiska facken får särskild beröm. Denna necessär är inte bara en vacker accessoar, utan också en högst praktisk. Den har fått höga betyg och rekommenderas starkt för alla som söker en stilfull och funktionell necessär.