CHATTA MED OSS

  Lät resehandduk från Travelsafe

  Har du varit med om handdukar som har varit så tjocka att de aldrig vill torka och att de väger för mycket när du ska ut och resa? Det har Travelsafe lösningen på. Travelsafe tillverkar lättviktshanddukar som torkar snabbt, vilket gör resan mycket lättare. Förutom att de inte väger särskilt mycket kan man också snabbt tvätta av sig före flygavgången. Resehanddukarna från Travelsafe torkar nämligen mycket snabbt. Dessutom hittar man också öronproppar i en smart förpackning, så att man inte tappar bort dem, i Travelsafes sortiment. Resehanddukar från Travelsafe kan inte bara användas för att resa med, de är också extremt användbara om du utövar sport och inte vill ha en tung och långsamt torkande handduk i sportväskan. Travelsafe resehanddukar finns i olika färger och storlekar, så det är alltid möjligt att hitta en Travelsafe resehandduk som passar dig. Travelsafe resehanddukar är också lätta att tvätta eftersom de kan tvättas i 40 grader tillsammans med andra kläder i liknande färger.

  Drömmande härliga resekuddar från Travelsafe

  Med en resekudde från Travelsafe är du säker på att du vilar ...

  på din resa. Den populära mjuka lätta resekudden / nackkudden är ett måste eftersom den är en extremt bekväm kudde tillverkad av tusentals elastiska syntetiska pärlor som gör kudden otroligt mjuk. Det är väldigt bekvämt för dig som resenär eftersom kudden är liten och därför lätt att transportera. Är du til den verkliga enkla och minimala lösningen, är en uppblåsbar resekudde precis för dig. En uppblåsbar resekudde är lätt att bära med. Kudden är lätt att bära, eftersom den lätt kan vara i handbagaget när den inte är uppblåst. Efter användning kan luften tas ut från kudden så att den åter tar mindre plats i bilen, till exempel.

  Härliga lakanpåse från Travelsafe

  Med en lakanpåse kan du både skydda din sovsäck och få lite extra värme, men den är också utmärkt att sova utomhus - vare sig hemma eller i varmare himmel. En lakanpose minimerar slitage på sovsäcken och är mycket lättare att tvätta på rese än en sovsäck.