CHATTA MED OSS

  Treats är Bags before chocolate! Produkterna, som plånböcker, midjeväskor, halsplånböcker, pennfodral, mobilväskor, aftonväskor, ryggsäckar, clutch-väskor, axelväskor och weekendväskor, tillverkas i mjukt kalvskinn. Treats är en modern och ungdomlig designserie. Men också klassiska och mer nedtonade egenskaper är en inspirationskälla för Treats. Du hittar också en resväska av god kvalitet bland Treats väskor. Treats aftonväskor och mobilväskor är en stor hit! De har snygga, trevliga och praktiska former som tilltalar många. Köp Treats online i dag och gläd dig själv eller en väninna med Treats – Bags before chocolate!

  Treats - ett företag med historia för läderväskor och läder plånböcker

  Treats är ett dansk designermärke som har producerat kvalitets läder plånböcker och läderväskor sedan 2006, men dess rötter går hela vägen tillbaka till 1957. Treats är, som namnet låter, en riktig godbit för kvinnan som älskar enkla mönster som kan varar i många år. Förutom den enkla designen är produkterna också av hög kvalitet eftersom tyngdpunkten verkligen ligger på att välja de bästa skinnen av hög kvalitet och ...

  det betonas att små skillnader i läder är unika egenskaper i plånboken eller läderväskan.

  En bästsäljare med oändliga möjligheter - Treats läderplånbok

  Denna snygga lilla handväska från Treats har oändliga användningsområden eftersom den har plats för alla slags saker som pennor, smink eller mynt. Det är karakteristiskt för Treats att producera en riktigt enkel design med många applikationsmöjligheter. Trots den enkla designen är detaljerna riktigt trevliga, med en dragkedja som går hela vägen från botten till botten, så det finns gott om utrymme att hitta dina saker. Läderväskan är av extremt mjuk kvalitet och känns riktigt fin mellan händerna.

  Unna dig själv eller någon du älskar med en Treats axelväska eller handväska

  Oavsett ditt syfte eller behov, kommer du alltid att kunna hitta en Treats axelväska som uppfyller dina behov, eftersom Treats handväskor, plånböcker och weekendväskor är bland de bästa på marknaden. På Regovs hittar du ett stort urval av väskor och plånböcker från Treats i många mönster och färger.