CHATTA MED OSS
Kundservice

    Kryddställ set: Zeller Present Kryddställ Set med 6 Glas

    Kryddställ set: Zeller Present Kryddställ Set med 6 Glas



    Kryddställ set: Praktiskt Kryddställ / Kryddhållare / Kryddförvaring från Zeller Present

    Detta praktiska set består av 6 smala kryddburkar med kork och ett stativ för förvaring av kryddburkarna. De genomskinliga kryddburkarna ger dig en bra överblick över innehållet, samtidigt som det eleganta stativet i rostfritt stål och glas kompletterar de moderna kökets estetik. Setet kommer från Zeller Present, ett märke känt för sin kvalitet och innovativa design när det gäller köksartiklar. Detta kryddställ set är inte bara en visuell höjdpunkt, utan också extremt praktiskt för alla som älskar att laga mat och vill ha sina favoritkryddor till hands.

    Egenskaper

    Information

    • Färg: Svart, natur och transparent
    • 6 kryddburkar med kork
    • Mått kryddställ: 24,5 X 4,7 X 14 cm (B X D X H)
    • Mått på glas: 10,7 X 3 cm (H X Ø)
    • Kapacitet per glas: 55 ml

    Mer information

    • Vikt kryddställ inkl. glas: 400 g
    • Vikt på ett glas: 30 g
    • Glas kan komma in i diskmaskinen
    • Material: Rostfritt stål och glas
    • Märke: Zeller Present

    Kryddställ set: Utmärkt design och funktion

    Designen av detta kryddställ set är en perfekt balans mellan estetik och funktionalitet. Kryddburkarna har en slank design som gör det enkelt att hälla ut kryddor utan spill, medan korklocket håller kryddorna färska längre. Stativet är designat för att enkelt kunna ta ut och sätta tillbaka kryddburkarna, vilket gör det till en oumbärlig hjälpreda i köket.

    Kryddställ set: Lätt att rengöra

    Underhåll och rengöring av detta kryddställ set är mycket enkelt. Kryddburkarna och stativet kan enkelt rengöras för hand eller i diskmaskinen. Detta gör setet till ett praktiskt val för den moderna hemkocken som värdesätter både design och funktionalitet i köket.

    Kryddställ set: Perfekt presentidé

    Letar du efter den perfekta presenten till någon som älskar att laga mat? Då är detta kryddställ set från Zeller Present det perfekta valet. Det är en praktisk och elegant present som kommer att uppskattas av mottagaren. Dessutom är det en fin gåva som visar att du bryr dig om personens intresse för matlagning.

    Kryddställ set: Passande tillbehör från Regovs

    För att komplettera ditt nya kryddställ set, varför inte också titta på andra produkter från Zeller Present eller andra märken på Regovs? Till exempel, det transparenta paraplyet från Smati är perfekt för regniga dagar, medan den gröna kabinväskan från Travelite City är idealisk för kortare resor. Om du är ute efter något för att göra din resa mer bekväm, kolla in den uppblåsbara resekudden från T&S som är lätt att ta med sig och ger utmärkt stöd för nacken under resan.