CHATTA MED OSS
  Du vet säker hur det är. Det kan vara svårt att hitta bra vattenflaskor som håller tätt i alla lägen. Camelbak har gjort det svåra lätt för oss och tillverkat en spillfri vattenflaska som håller för mer än vad vanliga vattenflaskor gör. Du kan dricka ur den i bilen utan att spilla så mycket som en droppe.

  Vattenflaskor: Läs mer nedan

  Vattenflaskor från Camelbak och andra kvalitetsprodukter

  Det är helt otroligt hur praktiska de här vattenflaskorna är, och dessutom kan de diskas i diskmaskin. Köp en snygg vattenflaska idag och bli förvånad och glad imorgon. Vattenflaskor från Camelbak är en bra investering i en kvalitetsprodukt som håller för mycket mer än billiga vattenflaskor.

  Vattenflaskor och dricksflaskor från Stanley, Lifeventure och Camelbak för resan

  Om du åker till USA, Kina, Australien, Italien, Frankrike, England eller Grönland är det alltid bra att ha en bra drickflaska eller en vattenflaska. Dricksflaskorna Stanley, Lifeventure och Nuance är termodricksflaskor och är därför isolerade så att vattnet förblir svalt under lång tid. Camelbak-dricksflaskor är också smarta eftersom de är avfallsfria och med en bekväm drickspip.

  Vattenflaska termos eller termo drickflaska i sommarvärmen

  När det är varmt är det mycket bekvämt med en isolerad vattenflaskor som kan hålla dina drycker svala på sommaren. Det finns inget surare än att dricka ljummet vatten när du mest behöver något kallt att dricka.

  Vattenflaskor som är spillfria och vattenflaska till motion

  Alla dricksflaskor och drycker på Regovs är det vi kallar spillfria, det vill säga att du kan ha vattenflaskan i en väska, axelväska, reseväska eller i botten av en bil. Det är också smart med en spillfri dryckflaska eller en vattenflaska när du tränar.

  Ta hand om miljön med vackra dricksflaskor och vattenflaskor för arbete, skola och fritid

  När du är på jobbet eller skolan kan det ofta behövas en tårvatten. Naturligtvis kan du köpa vatten i engångsflaskor i butikerna, men det är mycket bättre att köpa en bra vattenflaska, eller en drinkflaska som du kan använda om och om igen.

  Vattenflaskor - Tips för rengöring av dryckesflaskor

  Kom ihåg att dricksflaskor och vattenflaskor ALLTID ska vara i diskmaskinens övre del. Längst ner i en diskmaskin blir det för varmt för att vattenflaskor och dricksflaskor. Och i vissa fall är det bara plugg / lock som tål diskmaskinen. Observera att eventuella lock kan demonteras för extra  rengöring.

   

  Hos oss på Regovs.se hittar du också vattenflaskor av märkena: Stanley och Nuance.

   

  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no