CHATTA MED OSS
Kundservice

  Mobilväskor och plånboksfodral för damer som är snygga och praktiska

  Hos oss på Regovs hittar du smarta och snygga plånboksfodral och mobilväskor för damer och andra mobilfodral till bra priser. Vi har många modeller hemma för dam och ett stort urval av mobilväskor och mobilfodral i olika designer och färger. Varje fodral eller väska har något speciellt. En ny mobilväska eller ett nytt fodral är också en riktigt bra julklappsidé eller presentidé till en födelsedag, alla hjärtans dag eller en årsdag. Förutom att en dammobilväska kan användas som mobilväska, kan den också användas som axelväska, plånboksfodral och aftonväska med plats för både kort, sedlar och mynt. Det är helt upp till dig hur du vill använda den. Vi har också ett urval av fina mobilväskor för damer som är praktiska och såpass små att de bara rymmer telefonen.

  Mobilväskor för damer: Läs mer nedan

  mobilfodral och mobilvaskor dam

  Dessa mobilväskor för damer är extremt praktiska om du vill skydda mobilen men inte ha en väska som tar för mycket plats. Fantasin har inga gränser. Du beställer varorna och vi skickar dem till din dörr!

  Mobilväskor och plånboksfodral för damer och iPhone-fodral från Treats och Belsac

  De flesta av våra mobilväskor och plånboksfodral för damer kommer från Belsac, Pia Ries och Treats och är designade i kalvskinn. Ett bra iPhone-fodral ska inte bara skydda din mobil, utan också fungera som ett komplement till dina kläder när du till exempel ska på stan eller på fest. Därför har vi ett urval av fina mobilväskor för damer och mobilfodral i attraktiv design med vackra detaljer. Men utöver de festliga och fina mobilväskorna och -fodralen har vi också ett stort urval av mer vanliga iPhone-fodral och -mobilväskor för dig som är mer för det klassiska och nedtonade. Vi är här för att göra kunder som du nöjda, så köp ditt nya och snygga iPhone-fodral hos Regovs idag, så lovar vi att leveransen blir snabb! Om du ännu inte har bestämt dig för vilken modell och färg du vill ha på din mobilväska eller -fodral, kan du börja sökandet genom att titta igenom vårt stora urval här på Regovs.se.

  Mobilväskor och plånboksfodral för damer och fodral i alla färger

  Våra kunder har alla sin egen smak och därför har vi på Regovs sett till att vi har ett stort urval av mobilväskor, plånboksfodral och -fodral, speciellt vad gäller design och färg. Vi har snygga mobilfodral och mobilväskor för damer i svart, brunt och beige. Men dessutom har vi också mer färgglada produkter i till exempel rött, gult och blått. Om du både gillar neutrala färger och starka färger har vi ett sortiment med snygga mobilväskor för damer där man har kombinerat dessa två för en fin kontrast. Kombinationen medför att mobilväskan eller -fodralet passar bra in i vardagen, men också kan användas till fest och när man ska på stan.

  Mobilväskor och plånboksfodral för damer ger extra plats för din iPhone

  Regovs mobilväskor och plånboksfodral för damer passar till de flesta mobilmärken och de flesta har som minst plats för en iPhone. Så, om du äger en iPhone och letar efter en snygg och elegant mobilväska som både skyddar telefonen och är fin att titta på, har du kommit till rätt ställe.