CHATTA MED OSS
Kundservice

  köp online grossist hos Regovs:

  Skriv till info@regovs.se eller ring 0045 61515300 (vi talar bara engelska - förlåt) när du vill: En bra deal, Ett prov, Ytterligare information om en produkt.

   

  Om du vill köpa en större mängd av produkter, erbjuder Regovs dig rätt pris och bra information om produkten.

   

  OBS! Prover köps / faktureras som ett vanligt köp, den oanvända artikeln krediteras igen vid retur till Regovs.


  Nedan hittar du ett urval av produkter som säljs regelbundet online grossist till företag (privata företag och offentliga institutioner).

   

  Om B2B / Grossist hos Regovs: Läs mer nedan

  B2B grossist hos Regovs

  B2B-handel på Regovs

  På Regovs är det också möjligt att handla B2B om du representerar ett företag, en institution eller något liknande, där det inte finns någon handel som privat kund, men där du handlar på uppdrag av en konstellation som ett företag eller som om du är ett registrerat företag med ett CVR-nummer och måste reglera moms samt vad som tillhör att driva ett företag.

  Det finns en liten skillnad mellan hur du handlar som en vanlig, privat kund och när du är ute och handlar för ett företags räkning, oavsett om du har skickats ut som anställd från detta företag för att handla, eller om du själv är ägaren. av företaget och går ut för att handla fysiskt i en butik eller online.

  Om det skulle finnas några frågor angående hur man utför och utför en sådan handel med oss, kan vi lätt vara till hjälp på det området.

  När du handlar B2B köper du vanligtvis grossist, vilket innebär att du köper stort, men du bestämmer själv om du ska ha ett stort sortiment av till exempel samma weekendbag eller om du vill ha många olika weekendbagar av de vi har - eller om det bara borde vara en liten summa. Beloppet är relativt beroende på vad som är stort eller litet i ditt företag.

  Du kan behöva flera olika produkter som vi har, som kan vara termoser, resväskor, filtar, shoppingkassar, kabinväskor och mycket, mycket mer från vårt urval, även om det finns några saker som är mer föredragna att handla grossist och B2B hos oss.

  Vi skulle verkligen vilja inleda ett pågående samarbete med din institution som hemsjukvård eller företag, om du nu vet att du måste handla hos oss över flera omgångar och ha en kvantitet av en artikel igen där du tidigare hade gjort ett tillfredsställande köp hos oss - eller det har inspirerat dig att handla andra varor hos oss.

  Hur man handlar B2B hos oss

  Som en bra start bör du titta igenom vårt urval av artiklar på undersidorna på vår webbplats med specifika produkter, där vi har många fler saker än de som just finns på denna sida.

  Men den här sidan kan hjälpa dig att få en uppfattning om vad grossistpriset för vissa artiklar är, om du bara letar efter dessa eller några andra.

  När du väl har blivit medveten om vad du behöver och hur mycket, är det egentligen bara att följa guiden som beskrivs på denna sida.

  Det finns många betalningsalternativ, så förhoppningsvis borde det finnas en som bäst passar ditt företag.

  Om du fortfarande inte känner att du är redo att göra ditt köp hos oss kan det bero på att du har frågor om den eller de angivna produkterna, eftersom det är en stor sak att handla grossist varför du vill vara på kassaskåpet sida innan du handlar så mycket.

  Därför kan du kontakta oss och få information om de produkter du är intresserad av, och du kan till och med få ett prov så att du kan försöka känna, sniffa och känna ett urval av produkten innan du väljer att köpa stort. Med oss .

  Kontakta oss bara via e-post, så hittar vi förmodligen rätt lösning för dig - detta gäller även om det finns en större order, där du kan ha specifika önskemål eller behov som vi kan hjälpa till att täcka, så att du får en bra affär med oss.

  Bra varor och handelsvillkor med B2B hos oss

  Alla våra produkter är av högsta kvalitet och vi säljer inte något som vi inte kan bekräfta den goda kvaliteten på och kommer att rekommendera till både privata, offentliga organ och företag av större eller mindre karaktär - och våra priser är alltid fördelaktiga, även när du måste handla stort hos oss.

  Vårt produktsortiment är för honom, henne, de små och alla andra, och om du i det här fallet behöver köpa många artiklar till olika människor, har du kommit till rätt ställe - du behöver bara läsa beskrivningarna för olika varor, vad och vem de passar.

  Många har handlat grossist och B2B med oss ​​över tiden och varit nöjda med inköpen och vi hoppas att du blir nästa.

  Vi har skickat ut alla slags varor som grossist, oavsett om det var till ett stort företag eller om det var en mindre företag som var intresserad av att handla med oss.

  Vårt sortiment förändras ständigt, så om det har gått ett tag sedan du handlat grossist hos oss är det kanske dags att titta på om vi ska förhandla om något nytt som du och din chef, anställda, kunder och anställda kan vara intresserade av.

  Det kan också vara så att vi har fått en ny version av produkten som du tidigare köpte grossist hos oss, som har fler funktioner och fungerar bättre för dina behov än vad som tidigare fanns på marknaden.

  Om du vill ha ett tillägg till beställningen, ändra något om det eller anpassa något, måste du äntligen kontakta oss så att vi kan hjälpa till att korrigera beställningen så att den lever upp till dina förväntningar.

  Om du oväntat ångrar ett köp kommer vi antagligen att ta reda på något tillsammans så att du får en bra affär på Regovs.