CHATTA MED OSS
Kundservice

  Weekendbagar och weekendväskor av hög kvalitet för en bekväm resa

  Weekendbagar och weekendväskor i alla storlekar. Hos oss kan du köpa snygga resväskor av hög kvalitet i många olika färger. Väskorna är snyggt utformade i bra material. Du kan också köpa weekendbagar i läder från bland annat Treats. Du hittar både Weekendbagar och weekendväskor på hjul som gör din resa betydligt bekvämare. Köp din nya resväska hos Regovs idag – ett bra val. Restider är väsktider! När reslusten slår till, är kvalitet och design av största vikt. Vårt urval av reseväskor, weekendväskor och kabinväskor är designade för den moderna resenären som värderar funktionalitet lika mycket som stil. Varje åkpåsa och weekendväska kombinerar stilfull design med oöverträffad hållbarhet, vilket garanterar att ditt bagage är skyddat oavsett destination. Letar du efter den perfekta kabinväskan för kortare semestrar eller affärsresor? Vårt sortiment garanterar funktionalitet för varje resa. Oavsett om du planerar en helgutflykt, en storstadssemester eller en längre utlandsresa, ger våra väskor dig den kvalitet, komfort och funktionalitet du förtjänar varje gång.

  Weekendbagar och weekendväskor: Läs mer nedan


  wekendbagar och weekendväskor

   

  Weekendbagar och weekendväskor med hjul för resan

  Du vet säkert att du egentligen behöver ett par bra weekendbagar med hjul, så du får ordning på dina saker när du reser. Hos oss på Regovs kan du både hitta en kraftig weekendbag eller weekendväska för utflykten/resan och en lättare väska till dina smutsiga kläder eller inköp. Vi har också ett stort urval av de kända Allrounder-weekendbagar från Reisenthel.
  Det finns många trevliga designer att välja mellan för användning på resan eller bara i vardagen. Vi hoppas att du vill lägga lite tid på att gå igenom vårt stora utbud ovan – kanske har vi precis den väska som du har drömt om!

  Weekendbagar och weekendväskor i olika former

  Behöver du en mindre weekendbag eller weekendväska att ta med dig när du ska åka bort över helgen eller på en kortare resa? Då är du definitivt på rätt ställe. Här på Regovs har vi ett stort utbud av weekendbagar och weekendväskor – alla av hög kvalitet. Vi har flera olika designer att välja mellan. Du kan köpa väskor med hjul, väskor med axelremmar, weekendbag i läder osv. Du väljer själv modell och hur den ska se ut. Du kan inte bara välja en färg för varje design, utan vi har sett till att du kan välja mellan flera färger för samma design, så att du kan välja den väska som passar dig bäst. Dessutom kan du köpa flera exemplar av väskan, till exempel till din man/fru, vän eller pappa/mamma så att de kan bli lika nöjda med väskan som du är! Inte nog med att du kan välja mellan olika färger, du kan också välja mellan olika mönster som gör din snygga väska ännu mer unik och ger den en unik prägel.

  Weekendbagar och weekendväskor med kvalitet före allt

  När dina varor är av hög kvalitet blir de extra fina och hållbarheten blir mycket bättre än för varor av sämre kvalitet. På så sätt får du ut det bästa av ditt köp. Vi på Regovs säljer bara kvalitetsvaror, för vi vill att du ska få ut det bästa av dina köp här på Regovs. Alla weekendbagar är av bästa kvalitet och majoriteten kommer från Reisenthel som är kända för att ha de bästa produkterna, särskilt när det gäller väskor som de här weekendbagarna och weekendväskorna som vi säljer här på sidan.

  När du åker på semester eller ska ut och resa finns det alltid mycket som du måste komma ihåg att ta med. Men det kan vara svårt att komma ihåg allt och det kan till och med vara svårt att veta vad som är en bra idé att ta med på resan. Därför har Regovs gjort det enklare för dig genom att ta fram en kom-ihåg-lista för resor/semester som innehåller de viktigaste och mest essentiella sakerna som du måste komma ihåg att packa i din resväska.

  Packlista för resor:

  1. Om din resa går utomlands så är förstås passet det första som du måste komma ihåg att packa ner. Det är en bra idé att kolla passets utgångsdatum eftersom länder som Egypten kräver att det är giltigt minst ett halvår efter hemresedatumet.
  2. När du packar kläder för resan, kom ihåg att packa kläder och skor efter väder. Och även om du reser till en varm plats är kvällarna inte alltid varma. En långärmad tröja och ett par långbyxor kan därför vara bra att ha med i resväskan. Packa gärna ner matchande kläder och ha gärna en kofta eller tröja som du kan ta av/på under resan.
  3. En sak som du också måste komma ihåg när du packar är att det kan regna, oavsett temperatur. Packa därför ner en regnponcho som du kan ha i väskan eller ryggsäcken på resan. Det kan till och med vara en smart idé att välja en regnponcho avsedd för ryggsäck så att du kan ha ryggsäcken på under regnponchon. Då behöver du inte stanna inomhus på semestern om det skulle bli regnväder.
  4. Ytterligare en sak som de flesta missar att packa för resan är bältesväskor. En bältesväska är mycket praktisk och eftersom den sitter fastspänd framtill på kroppen hela tiden minskar den risken för stöld av dina viktigaste ägodelar. Här kan du med fördel lägga din plånbok så att den varken kommer bort eller riskerar att bli stulen från dina fickor.
  5. Kom ihåg dina toalettsaker – krämer, tvål, tandborste m.m. och packa dem gärna separat i necessärer avsedda för ändamålet. Toalettsakerna tar ofta upp mycket plats i resväskan och därför kan det vara en bra idé att använda mindre behållare och flaskor för toalettsakerna. Om du inte har några små behållare liggande kan du använda de mindre behållare som du hittar bland våra resetillbehör. Vi har ett brett utbud av både små burkar, flaskor och tuber bland våra resetillbehör.
  6. Det blir allt vanligare att ta med både mobil, dator och surfplatta på semestern då många hotell och campingplatser har gratis Wi-Fi. Om du tar med elektroniska enheter, kom ihåg att packa laddare så att du kan använda dem under hela resan.
  7. Om du tar några mediciner är de förstås en viktig punkt på packlistan. Packa alltid lite extra om resan skulle bli längre än förväntat, t.ex. till följd av flygförseningar och liknande
  8. Om ditt resmål har ett högt UV-index är det viktigt att komma ihåg solkrämen, det kanske inte går att köpa någon på resmålet.
  9. Oavsett vart man reser, vill de flesta ta bilder att ha som minne av semestern. Kom därför ihåg att packa en kamera om din mobil inte är utrustad med en bra kamera.
  10. Självklart är biljetter/boardingkort en viktig punkt på kom-ihåg-listan inför resan. Kom ihåg att skriva ut dina biljetter före resan om de är av utskriftstyp. Det är också viktigt att ta med kvitton på eventuell beställd bil, boende och liknande.
  11. Ta alltid med din reseförsäkringsinformation om olyckan skulle vara framme på semestern. Då har du all information du behöver till hands om du skulle behöva kontakta försäkringsbolaget.
  12. Om du ska sola på semestern är det också en bra idé att ta med solglasögon, en bra bok och eventuellt en kortlek i weekendbagan.


  Regovs.se önskar dig lycka till med packningen och en riktigt trevlig resa!

  Weekendbagar och weekendväskor allmänt

  Weekendbagan ska passa både dig och dina resebehov. Regovs.se har weekendbagar som passar allas personlighet. Vi har både extremt hållbara och exklusiva läderväskor i moderiktig design och färg och uppiggande nylonväskor från Reisenthel, där man verkligen tar ut svängarna med både färg och design – och om du inte gillar många olika färger samtidigt kan du alltid välja enfärgat.

  Weekendbagar och weekendväskor i läder och skinn

  Regovs.se har ett stort sortiment av läderväskor og weekendbagar från kvalitetsmärkena Belsac, Montana, Treats, Corium och The Monte.

  De finns i olika storlekar och färger. Den mest sålda färgen är förstås svart och på en fin andraplats kommer cognac. Som medarbetare kan man dock undra varför mahogny, den vackra körsbärsbruna nyansen, inte ligger högre på hitlistan.

  Väskor i olika bruna nyanser håller på att komma tillbaka – något med ”back to earth” – och vackra är de ju.

  Det finns olika storlekar och modeller men något som är gemensamt för dem alla är att de ger ett exklusivt intryck och är klassiska och tidlösa.

  Weekendbagar och weekendväskor i olika material

  Alla läderväskor är tillverkade av bästa kalvskinn och har naturligtvis genomgått de kvalitetskontroller som är obligatoriska innan de får säljas som en Regovs-produkt. Hos oss på Regovs är det alltid högsta prioritet att vi bara saluför kvalitetsprodukter och till bästa möjliga priser.

  Weekendbagar och weekendväskor med hållbarhet och miljö

  Alla våra märken arbetar på att vara hållbara och miljövänliga, t.ex. är The Monte-väskorna tillverkade av hållbart vegetabiliskt garvat läder.
  Vi på Regovs har hög medvetenhet om miljöskadliga ämnen. Varor som belastar miljön i onödan tar sig inte igenom vår interna kvalitetskontroll och ut till våra kunder.

  Weekendbagar och weekendväskor av läder - skötsel

  Vi rekommenderar våra kunder att använda läderbalsam/lädervårdsprodukter för att vårda väskorna så att de kan bli ännu vackrare när de används. På Regovs säljer vi bland annat lädervårdsprodukter här.

  Weekendbagar och weekendväskor från populära Reisenthel

  Reisenthel är ett tyskt kvalitetsmärke som vi är återförsäljare för. Reisenthel lever fullt och fast upp till frasen ”tysk kvalitet när den är som bäst”. Reisenthels weekendbagar och weekendväskor i nylon är tillverkade i en kvalitet som är lätt att torka av och är mycket praktiskt utformade så att de uppfyller de flesta behov.
  De finns i många olika storlekar, färger, mönster och designer.
  När Reisenthel skapar nya designer ser man samtidigt till att det finns necessärer, korgar, shoppingkassar, sportväskor, paraplyer och regnponchos i samma designer och mönster. En bra idé för dem som gillar att saker matchar.

  En riktigt bästsäljare är designen som kallas ”multi dots” – en svart weekendbag med olikfärgade prickar. Varje dag packar vi här i webshoppen något i den här designen med prickar för avsändning till en kund.

  Något som är riktigt bra med Reisenthels mindre weekendbagar är att du kan ta med dem i flygplanskabinen och på så sätt ha en extra väska tillgänglig.

  En kabinväska gör dig redo att resa

  Som så många andra gånger tidigare har du förmodligen försökt packa några researtiklar som du borde bära som handbagage i planet i din kabinpåse, men du hade svårt att ta reda på vad du skulle ta med och hur det nu var bara med mått på hur mycket en sådan resväska var tvungen att fylla som handbagage när man skulle flyga ut?

  Du kommer aldrig att stöta på det här problemet igen när du investerar i en kabinväska från Regovs i bland annat en tidlös och populär svart färg, eftersom den har exakt de dimensioner som det finns de maximala kraven att flyga med, till exempel Ryanair om du ska ut för att flyga med det här flygbolaget.

  Du kan packa den här lilla kabinväskan i sin helhet, så du behöver inte oroa dig för om du kommer att packa för mycket att bära som bagage i handen med detta reseföretag, eftersom kabinväskan här är mer eller mindre gjord för ändamålet.

  Naturligtvis behöver du inte packa den här respåse till kabin på planet hela vägen till brytpunkten, men det är trevligt att veta att när du står med vår kabinväska i handen behöver du inte vara nervös om du nu har packat för mycket ner - så länge du packar sakerna i den som du måste ta med dig på ett plan.

  kabinväskan har flera läckra funktioner

  Denna kabinväska är dock mycket mer än bara skapad i de mått som det finns högsta krav på att fylla som handbagage för en kortare eller längre resa med ett visst flygbolag.

  Weekendbagen är praktisk på många fronter för att inte bara vara fördelaktig att packa för kabinrymmet i planet, men du kan också ha många olika saker i väskan, eftersom den är skapad för mycket olika innehåll.

  För det första har den fickor med blixtlås i, så att du kan ha de mindre researtiklarna separerade från de något större researtiklarna när du flyger ut, så att allt inte fylls ner i samma rum med stora och små saker i. är både en ficka i sidan och en ficka framtill på kabinväskan, som du kan bära ditt lilla bagage i.

  Dessutom kan du bära den här lilla kabinväskan till Ryanair etc., både genom att ha den i handen i handtaget, eller så kan du bära den som en axelväska.

  Detta gör kabinväskan bra att använda som något annat än bara en resväska, eftersom du kan ta den med dig när du reser - även om du inte har valt planet som resemetod.

  Kabinväskan kan också tas med på bussresor eller bilresor när den inte ingår som en del av ditt bagage, när du behöver en extra kabinväska för flygningen utöver de researtiklar som är förpackade för resan, som du är får inte ta med sig flygplanssäte i flygplanet.

  Använd kabinväskan för olika resändamål

  Därför kan vi också rekommendera att även om du kan använda denna 40 X 20 X 25 kabinpåse i måtten för flygningen som huvudsyfte, kan du också fylla den med läckra saker för strandresan, eller så kan du använda den som en liten picknick korg när du vill ha en promenad i skogen.

  Väskan är robust och lätt att bära med sig, och du ser snygg ut medan du använder den, varför du snabbt känner för att använda den oftare än när du bara är ute och flyger, så att andra än utlänningar också kan se en med detta kabinväska.

  Kabinväskan kan sluta bli din favoritförvaringsväska när du bara behöver ha de mest nödvändiga sakerna som en toalettpåse, lite byte av kläder eller några viktiga föremål för ett specifikt syfte eller tillfälle.

  Du kan alltid justera axelremmen efter den längd som passar dig, och själva väskan väger nästan ingenting när den inte är full, så det är också en smart resevän att ta med dig om du behöver packa om från en större resa för en mindre resa där man kan vara på språng. Den fyller och väger inte mer i sig än att du enkelt kan hitta plats för den i en större resväska - oavsett om weekendväskan påsen är full eller inte.

  Om du föredrar din lilla kabinväska i en annan färg, är det också möjligt att köpa till exempel en blå eller grå extra kabinväska från oss.

  Det kan vara vettigt att ha mer än en enda kabinväska, där du ägnar en till de långa flygningarna, en annan till buss- och bilresor och sedan kanske en till de mindre vandringarna.

  Ett bra förslag från oss är att lägga till ett bagagetagg i din resekabinväska så att den alltid kan hitta vägen till ditt hem, oavsett om den är borta på resan, utomlands eller i den lokala parken. Du kan köpa ett bagagetagg på Regovs.

  Vi har också många andra resetillbehör som kan kompletteras med vår kabinväska, så du får den perfekta resan där ingenting saknas - förutom vad du glömmer att packa.

  Förutom att skaffa flera kabinväskor så att du har en lämplig för varje ändamål är det en bra idé att sprida ordet om dessa kabinväskor med deras många fördelar, som vi har beskrivit här, så att andra du känner inte längre har att bry sig om hur mycket de kan packa för handbagage för bland annat Ryanair.

  Och då är denna kabinväska en bra sak att ge i gåva. Du kan spara ett par flygbiljetter i väskan, så det är redan planerat när väskan ska användas för första gången!

  Vill du veta mer, se vår artikel om weekendbagar här

  Välj rätt resväska och weekendväskor, se vår artikel här.