CHATTA MED OSS
Kundservice

  Damhat och damhattar för dekoration och behov

  Damhattar är fortfarande på modet, och när du tittar på vårt utbud av endast de bästa hattarna för kvinnor, kommer du att upptäcka att vi är helt i linje med trenden med olika hattprydnader för kvinnor. Se alla produkter från Stetson och MJM.

  Damhattar: Läs mer nedan


  Damhattar, sommarhattar och solhattar

  Hitta de mest populära damhattar och mössor för damer hos oss.

  När kylan knackar på dörren eller solen skiner som mest på himlen, är det dags att hitta det perfekta skyddet för ditt huvud. Och vad är bättre än en snygg, kvalitetsrik damhatt eller mössa för damer? Med vår omfattande kollektion är du skyddad mot både kyla och sol, samtidigt som du ser stilsäker ut.

  Våra damhattar och mössor för damer är noga utvalda för att säkerställa att de inte bara är praktiska, men också trendiga. För oss är det viktigt att kombinera funktionalitet med estetik. Därför presenterar vi en kollektion där kvalitet och design går hand i hand.

  Här får du rätt trendiga damhattar, mössor, solhattar, stråhattar och mer som alltid kommer att klä kvinnan när hon behöver vara aktiv, skärma för solen eller bara koppla av och se smart ut samtidigt. Naturligtvis kan du alltid hitta hatten i den storlek du behöver med våra detaljerade instruktioner om hur hatten passar det givna huvudet, oavsett om damhatten är avsedd som en gåva till dig själv eller som en gåva - och ska vi inte ligga i lager med önskad damhatt, då kan vi förmodligen hitta en lösning för dig.

  Damhat och damhattar för olika tillfällen

  Bland de många olika typerna av hattar hittar du bland annat solskärm, som är lämpligt att använda när du måste kasta dig längs stranden för att få lite sol på kroppen, men så kan du ändå njuta av en bra bok att läsa utan att få solen i ögonen. Denna hatt är också lämplig för den idrottsaktiva kvinnan som vill spela tennis eller andra sporter som är lämpliga för att spelas ute.

  En solhatt i en vacker färg finns också bland våra hattar, och den här typen av hatt har haft en renässans under senare tid, där du ser den bärs av både studenter, influenser, YouTubers och pionjärer i mode industri. Konsekvent för vårt urval av dessa damhattar är att de alla är gjorda av det bästa materialet, där du får god kvalitet och lång livslängd, så att du kan använda en eller flera hattar från oss när mode förändras och kommer igen - på det sättet är du alltid redo!

   

  Oavsett om du letar efter mode eller bara vill ha en praktisk hatt av en viss typ hittar du den garanterat här.


  Damhat och damhattar för sommaren

  En utsökt tid att bära en damhatt är på sommaren när du kan bära en så kallad solhatt under denna tid på året. En solhatt är ett annat ord för en solhatt, men vem säger att du inte också kan kalla en stråhatt eller en solskydd en solhatt? Det är helt upp till dig när du äger ett urval av vårt val av hattar, när du väl har köpt dem - och annars är det en favoritidé att lägga fler av våra damhattar på din önskelista till jul eller födelsedag.

   

  Du kommer att se ut som en skönhet från 1920-talet med en stråhatt när du går längs stranden och låter ditt sinne vandra om de goda tiderna medan vackra minnen bildas medan du har den ena handen på hatten och har den lite i en vinkel. Under din solhatt kan du skicka en flirtig blick till din älskade bredvid som signalerar mer än vad tusen ord kan säga.

   

  Eller så kan du använda din stråhatt eller solskydd som en fläkt för att svalna lite när det bara blir lite för varmt en dag och det räcker inte att stanna kvar i skuggan. Lägg din sommarhatt på hatthyllan i bilen när resan går mot stranden, parken eller kanske en utomhuskonsert, så att den alltid är redo att ta tag i när det är dags.

   

  Hemma får du ett urval av säsongsmössor för damer som hänger, så du kan alltid välja en efter hur vädret är eller vad det ska användas till. Du kommer aldrig åka på sommarlov utan minst en av våra damhattar med dig, oavsett om det är på huvudet omedelbart under resan eller packat i ditt bagage så att du kan byta damhatt efter behov och syfte.


  Damhat och damhattar för vintern

  Vädret hemma - och för den delen utomlands - erbjuder inte nödvändigtvis soligt väder, och du kanske också vill åka på semester i de kallare delarna av världen ibland, till exempel skidåkning. Oroa dig inte, här på Regovs kan vi också hjälpa dig med några förnuftiga kvinnahattar i form av stickade hattar som både värmer öronen och ser bra ut för användning på många ställen.

   

  De vackra färgerna på våra hattar gör att du kan ses på långt håll, så du är säker på att du i god tid vet att här kommer en stilmedveten kvinna som båda går upp i hur hon ser ut, vad som passar henne, är praktiskt och vad som inte är minst smart att bära just nu. Dessa läckra kvalitetsstickade hattar kommer att kännas nästan hemstickade, men du bör inte vänta på att en av dina farföräldrar ska sticka en sådan tillsammans, för du kan beställa en från oss och få den snabbare än din mormor kan sticka botten på hatten.

   

  Hitta dina önskade damhattar med oss, oavsett om du behöver dem för ett praktiskt tillfälle, eller om du vill se bra ut i tidens färger med hattprydnader - eller helt enkelt båda, för du får det genom vårt urval av hattar för kvinnor. Om du som man vill använda en av våra hattar från det här urvalet är du naturligtvis välkommen till detta, annars kan du titta på vårt sortiment av mössor för män som är lika vackra, moderna och bra att använda.


  Damhat och damhattar är perfekta presenter!

  Annars är det en välkomstgåva att ge till din nära och kära, för på det här sättet har du både en gåva att ge till henne när det är jul, eller om det finns ett tillfälle som en födelsedag på sommaren, senare eller innan dess. Men du behöver inte en ursäkt för att ge en kvinnahatt i gåva, för den kommer sannolikt att falla i bra jord, oavsett om den ska användas för att se bra ut, eller om du har några uppgifter och möjligheter att använda den till.

   

  I vårt urval av hattar för damer kommer det att finnas hattar som passar i både form och färg, oavsett om du vill använda den själv, har flera hattar att välja mellan hemma eller om du vill ge en sådan som en gåva. Kvaliteten och materialen som dessa damhattar är tillverkade av och efter kommer alltid att vara bäst, så du slutar investera i en hatt - eller mer - som du kan använda flera år i rad för nytta och prydnad.