CHATTA MED OSS

  Vi har mjuka och härliga damhandskar och skinnhandskar för dam av hög kvalitet.

  Varma läderhandskar är helt enkelt ett måste när det är vinter och kallt. På Regovs har vi riktigt bra damhandskar av god kvalitet, både med ullfoder och extra mjuka med kaninpäls. Du hittar också varma tumvantar som är bra för att hålla fingrarna extra varma. Vi har gjort stora inköp för att kunna hålla nere priserna på våra damhandskar i läder.

  Skinnhandskar och damhandskar – den eleganta skyddet mot kylan

  När vinterns kalla vindar biter, höstens blåst tar tag, eller våren ännu inte släppt de kalla morgnarna, är det ett väsentligt klädesplagg som träder fram: skinnhandskar. Speciellt designade för att kombinera stil med funktionalitet, är de ett måste för varje modern kvinna.

  Skinnhandskar är kända för sin styrka och förmåga att anpassa sig till dina händer över tid, vilket säkerställer en perfekt passform. Till detta kommer den naturliga värmen och skyddet som lädret ger, vilket gör dem till det självklara valet på de dagar när du står inför en kall bil på morgonen.

  Skinnhandskar för dam: Läs mer nedan

  Skinnhandskar för dam

  Skinnhandskar för dam och andra damhandskar online

  Köp dina skinnhandskar för dam här på nätet, du förtjänar det! Och så undviker du att frysa om fingrarna när du reser eller när det är vinter och kallt. Det finns inget så behagligt som att sitta i en bil och greppa ratten med sina varma läderhandskar, så kom ihåg att vi också har fina bilhandskar. Bilhandskarna är klassiska och så sköna när du ska köra bil och det är kallt. Du bär inte bara läderhandskar för att det är nödvändigt utan också för att de är så snygga och eleganta. Med handskar för dam och vantar är det trevligt att gå ut när det är kallt, eftersom händerna är varma.

   

  På Regovs.se hittar du exklusiva märkesvaror som skinnhandskar för dam av märkena: Belsac och Handskekompagniet.

  Damhandskar och skinnhandskar för dam: Mitt första par 

  Jag minns mina första handskar tydligt. Handskarna var av skinn, så när man kände på dem utanpå var de helt släta och mjuka. När det snöade var de extremt varma inuti, eftersom de var fodrade med ull. Jag ville bära dem hela tiden, för när jag tog på dem så kändes det som om skinnhandskarna för dam var skräddarsydda för just mig. Snygga damhandskar i läder är bara ett måste i dagens Sverige då alla vill ha varma händer, kanske inbäddade i mjukt kanin- eller ullfoder.

  Damhandskar och skinnhandskar för dam är ett måste

  Läderhandskar passar bra när det är kallt och är pricken över i till en snygg outfit. Ha det så kul med handskshoppingen här på Regovs, oavsett om du tänker köpa nya skinnhandskar för dam till dig själv eller någon annan i present!

  För de som söker lite mer finess och variation kommer damhandskar i en mängd olika designer och material. Men inget slår äktheten och hållbarheten av skinn. Det är ett tidlöst material som passar för alla tillfällen, oavsett om du är på väg till ett affärsmöte, ett cafébesök eller bara en promenad i staden.

  Men det är inte bara funktionaliteten hos skinnhandskar som gör dem till ett måste. Deras design - från enkla, klassiska snitt till mer detaljerade och konstnärliga versioner - gör dem till ett mångsidigt tillbehör som kan förbättra vilken outfit som helst. Det innebär att du inte bara känner dig varm på de kalla morgnarna, men du ser också stilsäker ut.

  Så nästa gång kylan knackar på, och du söker den perfekta kombinationen av värme, styrka och design, kom ihåg de pålitliga skinnhandskarna. Med deras förmåga att skydda och försköna är de mer än bara handskar; de är ett uttalande.

  Fryser du? Se då vårt utbud av läderhandskar och herrhandskar, dammössor och kepsar, damhalsdukar och halsdukar samt halsdukar för män.