CHATTA MED OSS
Kundservice

  Regovs är redo att hjälpa dig med en bra microfiber handduk och resehandduk, oavsett om du ska på en kort eller lång tur eller ut och resa för Regovs har de perfekta lättviktshanddukarna i mikrofiber. Dessutom har vi även smarta badlakan. Microfiber handdukar är gjorda för att vara lätta och samtidigt kunna absorbera stora mängder vatten. Inte minst är microfiber handdukar också lätta att vrida ur och torka.

  Microfiber handdukar och resehanddukar: Läs mer nedan

  Microfiberhanddukar och resehanddukar

  När det kommer till att packa lätt för dina resor är mikrofiberhanddukar ett måste. Dessa resehanddukar är inte bara designade för att vara ultralätta och utrymmesbesparande, utan de torkar också snabbare än traditionella handdukar, vilket gör dem idealiska för ryggsäcksresenärer och världsresenärer. Men det är inte bara resenärer som kan dra nytta av dessa banbrytande handdukar. För dem som är passionerade för fitness och träning är mikrofiberträningshanddukar ett oumbärligt verktyg. De är otroligt absorberande, vilket gör dem perfekta för att torka svett efter ett intensivt träningspass. Dessutom är mikrofibermaterialet skonsamt mot huden, så du kan känna dig fräsch och redo för din nästa träningsession.

  Microfiber handdukar och resehanddukar med extra låg vikt för livet i naturen

  När mannen eller kvinnan med naturen som främsta intresse ger sig ut på äventyr ska utrustningen vara lätt. På flerdagarsvandringar måste även handdukar ha låg vikt. Microfiber handduken och resehandduken måste vara av hög kvalitet, väga så lite som möjligt och lätt få plats i ryggsäcken. Vikten är avgörande när man är ute i naturen. När kapaciteten är begränsad kan en låg vikt i ryggsäcken medföra att den naturintresserade kan gå flera kilometer extra. Om du får ner vikten på packningen minskar den totala vikten avsevärt, vilket sparar din rygg.

  Microfiber handdukar och resehanddukar som är snabbtorkande med låg torktid 

  När du väljer microfiber handduk och resehandduk är också torktiden av stor betydelse. När naturälskare vistas i naturen har de begränsat med tid – särskilt väntetid är något man vill begränsa. Då passar en lättviktshandduk som torkar på rekordtid bra i packningen.
  Du har just tagit ett bad på ett rastplats som du passerar längs vägen och det är dags att gå vidare. Då vrider du bara ur microfiber handduken och packar ner den. Det går också att använda den om och om igen. Du har en mycket smart snabbtorkande resehandduk!

  Microfiber handdukar och resehanddukar för flyg och liknande

  Du kan också ha användning för en resehandduk när du är ute och reser, till exempel när du ska flyga. Du står på flygplatsen och har rest i fem timmar. Du ska stanna på flygplatsen i ytterligare fem timmar innan nästa flyg går och du behöver duscha. Men det finns inga duschmöjligheter. Det finns dock ett handfat på toaletten. Då tar du bara fram din lättviktshandduk och tvättar dig och sedan torkar du dig med handduken, och så är du så gott som ny. Du vrider ur handduken och packar ner den. En resehandduk är till hjälp i situationer där en vanlig handduk normalt skulle vara för krånglig att resa med. En resehandduk kan hjälpa dig att upprätthålla en allmänt god hygien.

  Microfiber handdukar, resehanddukar, och badlakan i hög kvalitet

  Du kan använda våra handdukar som resehandduk, lättviktshandduk eller microfiber handduk för naturtrippen. De finns också som badlakan. Det smartaste är att de kan användas om och om igen. De blir nästan helt torra när man vrider ur dem, så en hel familj kan i princip dela på en och samma handduk. Både badlakanen och de smarta handdukarna är nästan oumbärliga och kan göra alla typer av resor till ett nöje.

  Travelsafe resehanddukar - En superbästsäljare

  Det holländska varumärket Travelsafe levererar ett brett utbud av produkter som gör din resa säkrare och mycket bekvämare. En superbästsäljare på Regovs är de fantastiska och riktigt lätta resehanddukarna från Travelsafe. Reshanddukarna från Travelsafe finns i en mängd olika storlekar, från den lilla på 40 X 80 cm som lätt kan pressas i även den minsta väskan till den stora på 85 X 150 cm, vilket är perfekt om du ska på en lite mer lyxig resa, på en strandsemester eller om du har långt hår. Handdukarna från Travelsafe kan suga 6 gånger sin vikt i vatten och torka super snabbt efter användning. En trevlig bonus med resehanddukarna från Travelsafe är att de känns trevliga och mjuka och nästan som en riktig handduk. Med de många olika storlekar av resehanddukar kommer du alltid att kunna hitta exakt den storlek som passar dig. Eller kanske kan du till och med överväga om du till exempel ska investera i både en liten och stor resehandduk. Då har du en handduk som är lätt att bära för att tvätta huvudet och händerna, medan den stora kan förvaras längre ner i ryggsäcken och plockas upp när du har varit i duschen. Resethanddukar från Travelsafe tar så lite utrymme att det inte borde vara ett problem att ha med två storlekar av resehanddukar.


  Hos oss på Regovs.se hittar du microfiber handdukar och resehanddukar av märkena: Sea to summit, Travelsafe, Nordpol och Lifeventure.