CHATTA MED OSS
Kundservice

  Regovs säljer midjeväskor och bumbags, magväskor och bältesväskor eftersom det är en del av reseutrustningen – en del av dig.

  Reseutrustning är till för att göra resan lättare och mer hanterbar. Reseutrustning är hjälpmedel som har blivit en nödvändighet och något som vi knappast kan klara oss utan. Köp en ny midjeväska eller bumbag på Regovs.se. 

  Midjeväskor och magväskor: Läs mer nedan

  midjeväskor-midjeväska-halsplanböcker

  När det gäller shopping, festivaler eller semester, är det viktigt att ha accessoarer som kombinerar funktionalitet med kvalitet. Magväskor och midjeväskor har upplevt en återkomst, och det är lätt att se varför. Dessa praktiska små väskor - ofta kallade bumbags - är idealiska för dem som vill hålla händerna fria på utflykter, oavsett om det är en stadstur eller en dag på en festival. Med sin kompakta design och kvalitetsmaterial säkerställer de att dina värdesaker är säkra. Så nästa gång du packar inför semestern eller planerar en shoppingtur, glöm inte att ta med din pålitliga midjeväska eller bumbag för maximal bekvämlighet under resan.

  Midjeväskor, bumbags, bältesväskor och magväskor i stort urval

  Viss reseutrustning kan tyckas vara mer nödvändig än annan, men här hittar du allt du kan behöva. Det är olika hur nödvändig man kan tycka att den är, och viss utrustning är mer praktisk än annan, som midjeväskor och magväskor.

   

  Hos oss på Regovs.se finner du midjeväskor och bumbags av märkena Pacsafe, The Monte, Travelite, TatonkaKintobeReisenthel  och många fler.

  Exklusiva midjeväskor, magväskor, bälteväskor i läder och skinn

  På Regovs hittar du den vackra klassiska läderväskan från Belsac. Bälteväskor, magväskor, bälteväskor och läder bumbags är exklusiva och eleganta och kan ofta användas som en crossbody-väska eller axelväska. Treats, Corium och The Monte har också ett stort och exklusivt urval av lädermidjeväskor och skinnmidjeväskor. Läder- och skinnbälteväskor är praktiska små påsar som kan sitta i ditt bälte eller en plånbok som kan sitta i ditt bälte.

  Midjeväskor och bumbags skapar kontroll över papper och pengar så du kan koppla av

  När du reser är det viktigt att ha kontroll över dina papper och pengar eftersom du kan koppla av mer när du vet att du har kontroll över dem. Med kontroll över dina papper och pengar kan du äntligen koppla av och slappna av helt. Och när du reser är det ju ofta för att just koppla av och njuta av omgivningarna. En bumbag eller bältesväska hjälper dig att hålla reda på dina papper och pengar och förvarar dem tätt inpå kroppen så att du har koll på dem.

  Midjeväskor och bumbags även i vardagen

  Bumbags och bältesväskor kan också användas på kortare utflykter. Om man tar en tur till djurparken är det praktiskt att ha en bumbag, midjeväska eller bältesväska på sig. Du har full kontroll över den eftersom det ligger nära kroppen. En bältesväska, midjeväska eller bumbag kan också användas som en större plånbok om du lägger den i resväskan. En bumbag, midjeväska eller bältesväska kan också användas när du vandrar för att hålla reda på t.ex. kort och viktiga papper. På vandring behöver man ha de viktiga sakerna nära till hans, till exempel i en bältesväska eller bumbag avsedd för vandring eller i en midjeväska. Bältesväskor, midjeväskor och bumbags kan också användas i vardagen.

  Midjeväskor - populära som aldrig förr

  Har du förälskat dig i en av de populära midjeväskorna på Regovs? Då är du definitivt inte den enda. midjeväskor har blivit extremt populära igen av goda skäl. Midjeväskor är väldigt praktiska och ser bra ut. Detta är inte första gången som midjeväskor för damer och män ses i modebildet. I själva verket har midjeväskan sitt ursprung på 80-talet, där de också var synliga överallt. Så det påpekas allvarligt att även om midjeväskan inte alltid har varit trendig att bära, är den fortfarande till denna dag.

  Midjeväskor - oumbärlig om du vill ha dina händer fria

  Förutom att vara fashionabla är midjeväskan riktigt bekväm att bära med sig. Midjeväskan fästs relativt väl och därför glider inte väskan. Du har båda händerna fria medan väskan inte är för långt borta från dig. Till eksempel jag är verkligen glad över att använda min midjeväska på jobbet varje dag eftersom telefonen alltid är till hands och jag kan svara på våra kunder direkt och jag behöver inte springa runt och leta efter mina nycklar. Och det är ett stort plus att förutom att det är praktiskt är min bälte väska också smart och tillverkad i fint mjukt läder. Prova en av de många midjeväskor från Regovs - bara en varning: En midjeväska kan vara mycket beroendeframkallande!

  Se även vårt utbud av weekendbagar och weekendväskor eller resväskor och kabinväskor.

  Om du vill veta mer, se vår artikel om midjeväskor här