CHATTA MED OSS
Kundservice

  The Monte passionen förvandlas till mode

  The Monte är ett av de största märkena för läderväskor, weekendbagar, påser, läderplånböcker och plånböcker i Skandinavien. Varumärket introducerades på marknaden år 2000 och dess popularitet har ökat stadigt sedan dess. The Monte är representerat i tio länder och ambitionen med varumärket är att ge kunderna valuta för pengarna ”Value for Money”.

  The Monte: Stilen och trenderna

  Varje säsong skapar designteamet kollektioner skräddarsydda efter kundernas efterfrågan. Vi levererar designprodukter till bra priser. Genom att kontrollera varje steg i produktionskedjan kan vi erbjuda dig fina läderprodukter till attraktiva priser. The Monte läderväskor finns i flera stilar; som passar alla tillfällen. Urbana, moderna, eleganta, funktionella eller eleganta finns alltid en The Monte-väska för dig.

  The Monte: Läder och garvning

  Läderpåser och plånböcker från The Monte är tillverkade av olika typer av buffelsskinn eller oxläder. The Monte arbetar främst med tre sorters buffelsläder: den första är strukturerad och har en vacker blank yta, den andra är mjuk och flexibel och den tredje har en rustik vintage look. När det gäller oxläder arbetar vi vanligtvis med ...

  två olika typer: en är mycket mjuk och flexibel och den andra med pull-up-effekt som ger ytan patina. Den vanligaste garvningsprocessen för The Monte-produkterna är vegetabilisk garvning: en garvningsprocess som lämnar de ursprungliga läderegenskaperna oförändrade och skonsamma mot miljön.


  The Monte är ett av de ledande varumärkena för plånböcker och väskor i Norden. The Monte har läderplånböcker, herrplånböcker, damplånboker, weekendväskor, ryggsäckar och axelväskor i kalvskinn av hög kvalitet och till bra priser. The Monte finns i vissa väskbutiker. Regovs.se kan således också presentera en kollektion med väskor och plånböcker från The Monte. The Monte kännetecknas av bra, modern och genomtänkt design, tillverkad i vackert förarbetat kalvskinn. Köp väskor och plånböcker från The Monte redan idag, antingen till dig själv eller som en bra present till jul, födelsedag eller andra högtidsdagar!            

  The Monte: Vackra och härliga magväskor och midjeväskor

  Midjeväskor och magväskor från The Monte finns också i många storlekar och designs, från de klassiska midjeväskor av läder till de något mindre bälteplånböcker.

  The Monte: Ryggsäckar i läder och skinn 

  Monte har ett mycket stort urval av skinnryggsäckar och läderryggsäckar. Dessa är ryggsäckar för arbete, skola, resor och shopping. Många av ryggsäckarna är tillverkade med fack för en surfplatta, iPad eller dator, så att du kan ta med dig din PC eller surfplatta när du behöver jobba i skolan eller utanför stan.

  The Monte har ett stort och exklusivt urval av weekendväskor och weekendbagar

  Om du letar efter en mycket stor weekendbag eller weekendväska, är det The Monte som har den väska du behöver. Weekendväskor och weekendbagar har några bra priser och är miljövänliga jämfört med den andra marknaden för läderväskor.

  The Monte: Populära axelväskor, plånböcker och bälteväskor

  Axelväskor eller skinnväskor från The Monte är extremt populära. Oavsett om du behöver en liten axelväska, till exempel en crossover eller en stor axelväska som också kan fungera som en shoppare, väljs The Monte ofta av våra kunder. Plånböcker och bältesväskor är också The Monte också stark i. På det hela taget rekommenderar vi The Monte-produkterna när du reser, i skolan och på jobbet.