CHATTA MED OSS
Kundservice

  Smarta datorväskor och kontorsväskor, skolväskor, axelväskor och fritidsväskor.

  Hitta en bra datorväska här. Du hittar ett bra urval av påsar som spänner från ryggsäckar, studieväskor, axelväskor och pilotväskor till notebookbag från Reisenthel. Påsarna är av högsta kvalitet i både läder och läder och polyester / nylon. En bra läderväska kommer bara att bli smartare och vackrare genom åren tack vare tidens patina som ger ett smart vintageutseende. I dagens moderna värld, där arbete och skola ofta flyter samman, är den rätta väskan inte bara ett nödvändigt ont utan också en reflektion av ens personliga stil. Datorväskor är designade för att skydda din viktiga utrustning, vilket är oumbärligt när deadlines närmar sig och projekt ska avslutas.

  Datorväskor och kontorsväskor: Läs mer nedan

  Datorvaskor och kontorsvaskor

  Affärsväskor kombinerar stil med funktionalitet, idealiska för den professionella som strävar efter perfektion och som vill göra ett starkt intryck vid affärsmöten. Och för de unga, ambitiösa studenterna är skolväskor inte bara ett medel för att bära böcker; de är också ett modeuttalande och en symbol för hängivenhet till studierna. Låt din väska vara en förlängning av din dagliga rutin och ambitioner.

  Datorväskor och kontorsväskor för den hektiska vardagen

  Hos oss kan du hitta exakt den kontorsväska som passar dig bäst, tack vara det stora utbudet av designer och färger. Samtliga kontorsväskor är av hög kvalitet och tillverkade av kalvskinn eller stark polyester. Här på Regovs säljer vi bara kvalitetsvaror, för vi tror att kvalitetsvaror är det som är bäst för dig. Genom att köpa kvalitetsvaror får du mest för pengarna – och det håller också längre. Kontorsväskorna har en snygg design och några är röda inuti för att ge snabb översikt över innehållet. Väskorna är mycket praktiska och lämpliga för affärsmän eller -kvinnor i farten som behöver en väska för att hålla reda på alla sina papper och mappar.

  Datorväskor och kontorsväskor i många smarta designer

  Vi har ett stort urval av kontorsväskor, i olika designer och modeller. Alla dessa märken är kända för att vara de bästa när det gäller att tillverka kontorsväskor. Vi har försäkrat oss om att vi bara säljer det bästa, och därför hittar du bara de allra bästa märkena inom kontorsväskor på den här sidan. Vi vill att du ska bli nöjd med dina köp och få mesta möjliga för dina pengar. Kontorsväskorna finns i flera olika färger som svart, brun och röd. Vilken färg man föredrar beror på smaken och därför har vi sett till att du har många färger att välja mellan, om du inte nöjer dig med svart som är standardfärgen. Färgen ger din väska en extra touch.

  Datorväskor och kontorsväskor av BOXER, Belsac och Reisenthel

  Flera av ryggsäckarna är från välkända märken som Travelite, The monteBOXER, Belsac och Reisenthel. De är tillverkade av stark nylon och har mjuka axelremmar. Flera modeller är försedda med en smart stängning framtill. En smart detalj i EXPANSION-datorväskan är att den kan göras större och därmed rymma ytterligare föremål. Köp en ny skolväska, datorväska, axelväska eller fritidsväska hos Regovs på nätet idag och få den levererad till dörren på bara några dagar – och ha det så kul medan du letar efter din nya väska!

  Trevliga design för din skolväska och datorväska till dator

  När en väska är designad har utseendet en stor betydelse, detta gäller givetvis även när det gäller PC-väskor och skolväska. Detta betyder naturligtvis också att utbudet av datorväskor på Regovs erbjuder något för alla. Här är solida lädervarianter i eleganta och smarta träffar, sportiga ryggsäckar samt flera andra typer och modeller. Gemensamt för de allra flesta design är också de praktiska axelbanden samt handtag som gör att du kan bära väskan eller ryggsäcken på flera sätt. Dessutom ger de fina design och former gott om skydd för din bärbara dator så att den inte välter i din väska medan du är på språng. Väskorna är också alla väl vadderade, vilket verkar stötdämpande och skyddande, vilket ger säkerhet när din bärbara dator går till skolan, kontor, café eller resor. Det stora urvalet av datorväskor och skolväskor är väl genomtänkt, praktiskt och modernt, så beställ här hos Regovs

  Kontorsväskor, arbetsväskor och skolväskor - stort urval på Regovs

  En kontorsväska är för dig som inte bara behöver en praktisk utan också en modern och elegant lösning i en livlig vardag. Din kontorsväska och skolväska är med dig runt, från att stå upp tidigt på morgonen tills du kommer hem senare på dagen, och så måste det naturligtvis vara av god kvalitet så att det kan hålla lite. Med Regovs stora urval av både vackra, smarta och praktiska arbetsväskor och skolväskor, kan du enkelt hitta bara den väska du vill vara i företagets hela dagen lång. På Regovs har vi både arbetsväskor för damer, herrar och för den seriösa affärsmannen / affärskvinnan som också kan behöva antingen en konferensmapp eller en bilaga. Om du är mer i en praktisk och mindre prickig vardagsväska, kan du titta på det stora urvalet av våra avslappnade kontors väskor. Naturligtvis är kvaliteten och urvalet förstklassigt och om du saknar den perfekta väskan du kan använda för arbete eller din vardag, kan du definitivt hitta den hos Regovs.

  Läderväskor - ett exklusivt val för affärsbruk

  Det finns många goda skäl att välja en läderväska. Läder är ett otroligt hållbart och hållbart material som kan hålla i många års användning. Dessutom är läder ett sådant material som bara blir snyggare och vackrare med tiden eftersom det blir lite patina efter slitage. Så även om läder ofta kostar lite mer än andra typer av material, är det en bra investering att du säkert kommer att bli glad i många år framöver. Det stora skandinaviska företaget Monte har verkligen många fina läderväskor för affärsbruk. Då vill du ha en rolls royce-modell för affärsbruk köp en läderväska hos Regovs.

  Är du osäker på vilken väska som passar dig? Se vår guide.