Whocopied.me

Boxers pennfodral finns i många olika färger och varianter. Det finns t.ex. modeller av pennfodral i skinn. Boxer är mest kända för sina rundade hörn och smarta inredning. Särskilt Boxers lite plattare, klassiska pennfodral är en bästsäljare. Boxer erbjuder också ett urval av praktiska och slitstarka ryggsäckar och skolväskor.

Härliga klassiska Boxer pennfodral 

En annan klassisk artikel av Boxer som de också blivit känd för är det snygga pennfodral med logotyp och fina detaljer. Till exempel finns rader, pennor och pennor, plus ett stort utrymme för olika skrivverktyg. Du går aldrig fel med ett bra boxer pennfodral.

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:
medium;">Ryggsäck med expansion / ryggsäck med möjlighet till expansion från Boxer

Boxer har under många år producerat och sålt den klassiska expansions ryggsäcken. Det är en väldigt praktisk ryggsäck som kan utvidgas via en extra dragkedja som går runt väskan. Ryggsäcken används ofta som en arbetssäck, skolväska eller väska för dagsutflykter - daypack. Regovs har också vanliga ryggsäckar från Boxer som också är super bra för resor och eventuellt som skolväskor.

Pennfodral i läder och skinn från Boxer

Vackra runda pennfodral i läder och skinn, antingen med plats för ganska lite eller ett större pennfodral med plats för ganska mycket. Boxer pennfodral i läder är exklusiva och i bra stil.

Res med Boxer ryggsäckar och pennfodral

Om du är på semester, skidåkning eller sommarlov kan Regovs rekommendera att du tar med dig en ryggsäck och ett pennfodral från Boxer. Det är alltid bra att kunna fiska papper och penna från ryggsäcken för att skriva anteckningar, göra en teckning eller lösa ett kors. Att skriva eller rita är ett bra tidsfördriv i tåget, planet eller i bilen.

Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Storlek: