CHATTA MED OSS

Spännande produkter för fritid och naturupplevelser

Vi erbjuder bra och välkända märkesvaror som Stanley-termosar, Camelbak-vattenflaskor och mikrofiberhanddukar från Lifeventure, GoToob resetuber, Suunto kompasser och Treakmates lakanpåsar, sovsäckar och utrustning, lampor, ficklampor och mycket annat som man behöver när man vistas i naturen.

Termosar från välkända märket Stanley

Stanley är sedan generationer tillbaka en av de mest använda och kända Stanley termosar. Under 100 år har termoserna använts för jakt, fiske och arbete – både ute på fälten och i verkstäderna runt om i Danmark. Många har varit med om att familjens Stanley-termos gått i arv och fortfarande kan användas till utflykter, även om den kanske har fått sig några törnar under tidens gång. Vilket dock bara är en del av de hårdföra Stanley termosarnas charm.

Vattenflaskor som är praktiska från Camelbak

Camelbaks vattenflaskor är snygga och robusta. Du har säkert varit med om att köpa billiga vattenflaskor som lätt går sönder och snart får slängas. Camelbaks vattenflaskor är mycket robusta och kan användas av både barn och ungdomar till sport och skola. Det bästa med Camelbaks vattenflaskor är nog att de är lätta att ta med i bilen utan att man riskerar att spilla vatten eller saft över hela inredningen. Vattenflaskorna är helt täta och spillfria och kan också köras i diskmaskin – smart!

Härliga kylväskor för picknick, shopping och lunchpaket.

Om du letar efter en bra kylväska för det varma vädret, eller bara för att hålla din lunchpaket svalt och friskt, är det här du kan hitta fina kylväskor av god kvalitet för utomhusresor, matlådan och när du handlar.

 

Outdoor tillbehör för camping eller annan friluftsaktivitet

Hos oss på Regovs.se kan du hitta alla möjliga outdoor tillbehör. Planerar du att campa eller tälta? Här finns flera olika liggunderlag, hängmattor och ergonomiska kuddar för att göra campingen komplett.

 

Sportväskor för alla tillfällen

Oavsett om du behöver sportväskor för en weekendresa eller till träningen hittar du den hos Regovs. Vi har ett brett sortiment av sportväskor i olika modeller och högsta kvalitet. En ny sportväska kan också vara en utmärkt present eller julklapp till någon du tycker om!

 

Kylväskor som håller maten till picknicken fräsh

På Regovs.se finns ett brett sortiment av kylväskor från kända märken. Det är viktigt att kylväskor har hög kvalitet så den håller maten eller fikat kyld och packad på ett optimalt sätt. Välj mellan hårda och mjuka kylväskor från bland annat Reisenthel.

 

Sovsäckar och lakanpåsar för att övernatta ute i naturen

Att övernatta ute i naturen under stjärnorna kan vara en underbar upplevelsen. Då gäller det att använda sovsäckar och lakanpåsar som håller i det tuffare klimatet. Här på Regovs.se hittar du olika sovsäckar, lakanpåsar och hängmattor som passar utmärkt när det är dags för tältning eller camping. En sovsäck kan också vara en jättebra present till den naturtokige!

 

Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk