CHATTA MED OSS
Kundservice

  Genom att utveckla Superbra och innovativ utrustning, något utöver det vanliga och mer än man förväntar sig, hjälper Outwell ständigt till att forma familjecamping vilket kommer inspirera campare till ett härligt friluftsliv och skapa superhärliga familjeupplevelser.

  Outwell tror att camping är för alla och deras mål är att inspirera familjer att njuta av naturen till fullo. Det inspirerar Outwell att fortsätta utveckla hela det stora utbudet av innovativ utrustning i toppklass och att vara med och forma camping i framtiden.

  Baserat på den skandinaviska designen och som det ledande innovativa varumärket inom camping säkerställer Outwell med sin kunskap och insikt en solid grund för oförglömliga upplevelser i naturen. Campare som letar efter kvalitetsutrustning utvecklad av campare kan njuta av tält, sovsäckar, liggunderlag och kylväskor från Outwell.

  Outwells primära målgrupp är erfarna campare som är runt 25+ år. De väljer camping för att de har goda erfarenheter av det och de åker på camping under sommarlovet och vissa helger varje år. De har tidigare köpt tält och utrustning och går upp i kvalitet, ...

  märken och funktioner.

  Oförglömliga familjestunder utomhus

  Outwell tror att camping är för alla och kommer att inspirera alla familjer att njuta av naturen. Genom att ta ut ett komplett utbud av innovativ, förstklassig utrustning på marknaden formar vi ständigt framtiden för familjecamping i Europa. Genom att ta arvet från skandinavisk design och som det ledande innovativa familjecampingmärket säkerställer vår kunskap och insikt grunden för oförglömliga utomhusstunder.

  Outwells värderingar

  Inspirerande
  Outwell kommer att inspirera dig att campa och njuta av naturen.

  Innovation
  Som banbrytande innovatörer fortsätter Outwell att forma framtiden för familjecamping och friluftsliv.

  Design
  Som ledande inom design strävar Outwell efter att utmana standarder och skapa moderna produkter.

  Funktionalitet
  Användarvänlighet, praktiska egenskaper och överlägsen komfort är avgörande för Outwell. Outwell ser till att deras produkter ger den perfekta basen för camping och utomhusaktiviteter.

  Kvalitet
  Genom att välja de bästa materialen och genom kontinuerliga tester har Outwell åtagit sig att erbjuda produkter som lever upp till och överträffar förväntningarna.

  Oförglömliga ögonblick
  Outwell respekterar att tid är dyrbar och strävar passionerat efter att skapa rätt miljö för dig så att du kan leva din kvalitetstid ... dagar att minnas.