CHATTA MED OSS
Kundservice

  Hitta den Bästa Termoskannan: Från Kaffekannor till Tekannor med Kvalitetsmärken som Helios, Funktion och Thermos

  Om du är trött på att hälla kaffe eller te från en kanna som droppar, kommer du att uppskatta vårt noggrant utvalda sortiment. Med vårt fina utbud av kaffekannor och tekannor kan du hitta just den kanna som passar perfekt för dina behov, oavsett om det är för daglig användning hemma eller för speciella tillfällen. För de som värdesätter robusthet och långvarig värmehållning, är våra termoskannor i stål ett måste. Inte bara är de designade för att hålla dina drycker varma över tid, men de är också otroligt hållbara och lätta att rengöra.

  Termoskannor: Läs mer nedan

  termoskannor, tekannor och kaffekannor

  Bland de märken vi förhandlar, är Helios känt för sin eleganta design och otroliga isoleringsförmåga. Funktion erbjuder ett sortiment av moderna kaffekannor och tekannor, perfekt för den moderna konsumenten, medan Thermos har etablerat sig som en ledare inom termoteknik genom årtionden.

  Naturligtvis beror ditt val av termos också på om du behöver en stor kanna för många koppar kaffe eller te eller bara en liten kanna för färre koppar kaffe eller te. Med en termokanna för kaffe eller en termokanna för te, förutom den praktiska funktionen, får du också något som pryder ditt hem.

  Det kan vara lite svårt att bestämma hur stor en kaffekanna eller tekanna är eller hur liten termos du vill ha. Den mest normala storleken är dock att ha en termos på 1 liter, eftersom det för många är en mycket lämplig storlek. Du kan få våra termokannor för kaffe och termokannor för te i flera olika storlekar, så det är lätt att hitta den termokanna som passar just dina behov.

  Det finns många olika termoser, och här på den här sidan har vi definitivt något som passar din smak. Här kan du få en stor termos, en liten termos, en pumptermos och till exempel en termos i stål. En termos är särskilt bra om du vill ta ditt kaffe eller te på en resa. En termos kan hålla innehållet varmt i många timmar, så att du inte plötsligt har kallt kaffe eller te på språng.

  Termokannor - oumbärlig i alla hem

  Termokannor för kaffe och termokannor för te finns i nästan alla svenska hem, för du behöver kaffe eller te när svenskarna har kul. Det finns flera goda skäl att investera i en fin termos för dina dagliga koppar kaffe eller koppar te. Termoset håller värmen bra och du kan göra flera koppar kaffe eller te åt gången - helst när du har vänner och familj på besök. Och det finns inget bättre än att ha det riktigt bra att sitta vid frukostbordet och njuta av en kopp varmt te eller kaffe efter den andra.

  Naturligtvis kan du inte göra utan termos när du åker på en resa. Och oavsett om du ska på en idyllisk picknick, en resa till stranden eller kanske bara för att du måste dyka upp på jobbet riktigt tidigt på morgonen, finns det helt enkelt inget bättre än att kunna njuta av ditt varma kaffe eller ditt heta te , särskilt på kalla dagar, är termos din bästa vän.

  Vilken termokanna bäst håller värmen?

  En termos produceras enbart i syfte att kunna hålla innehållet i det varmt under en längre tid. Därför är termoser mycket lämpliga för kaffe och te. Termos är en behållare som består av dubbla väggar av antingen stål eller glas. Håligheten mellan dessa dubbla väggar gör att värmen inte kan ledas någonstans, och därför är termoser riktigt bra för att hålla värmen på ditt kaffe eller te. Kaffetermoser och te-termoser av stål är därför mycket normala, eftersom en ståltermos är riktigt bra att hålla sig varm. Emellertid är termosens yttre del också gjord av plast idag, eftersom den kan vara bekvämare att hålla och lättare kan tillverkas i färger och former som matchar ditt heminredning. Så om du letar efter en bra te- eller kaffetermos har du kommit till rätt ställe.

  Håll kaffe eller te varmt med en termokanna från Zone Denmark, Thermos, Helios, Funktion eller TIGER

  Våra härliga kaffetermoser och te-termoser från märken som Zone Denmark, Thermos, HelioFunktion og TIGER är olika i storlek och design, så på Regovs kan du definitivt hitta en termos precis för dina behov och din smak.

  Med vår fina termokanna från Zone Denmark får du en snygg och mycket modern tolkning av de klassiska, gamla silverkanna från 1700- och 1800-talen. Den snygga kroppen, det böjda handtaget och den fina pipen smälter samman till enkel design med hög funktionalitet och fantastisk estetik. Med denna kanna kan du servera ditt kaffe eller te på det finaste sättet.

  Våra klassiska termokannor från Helios finns i både svart och stål och för både te eller kaffe. Termoskannan är tillräckligt stor för att rymma 1 liter, och i termoskannan för te finns naturligtvis ett tefilter så att teet kan dras direkt in i termoskannan.

  Vi har också termoser för den stora familjen, nämligen vår Funktion Termos - 1,5 l. Ståltermos är i matt stål på insidan och utsidan, så det kan hålla sig varmt länge. Eller vad sägs om vår pumpkanna från Thermos på hela 1,9 liter, en riktigt praktisk termos med ett smart bärhandtag, perfekt för fester, fritidsaktiviteter, möten etc.

  Hur rengör du din termos?

  Ibland kan det vara ganska svårt att rengöra din termos för kaffe eller rengöra din termos för te. På Regovs har vi därför ett litet smart tips för rengöring av dina termoser. Naturligtvis består rengöring av termoser av både rengöring av insidan och rengöring av utsidan. Den yttre delen är vanligtvis ganska rak. Här använder du bara en diskborste och lite tvättmedel. Rengöring av termoser är ofta ett problem när det gäller insidan. När du har rengjort utsidan av dina kaffekannor och tekannor tar du bort locket och häller 1-2 bordssked bakpulver. Fyll sedan helt din termokaffekanna eller termokanna til te med vatten och låt den stå i minst 30 minuter. Om du vill vara på den säkra sidan kan vi rekommendera att termosen lämnas över natten med vattnet och bakpulvret. När du tycker att din termos har stått tillräckligt länge, häll bara innehållet i diskbänken och skölj noggrant med vatten. På så sätt kan du enkelt rengöra dina termoser.

  Vad är en termos / termokanna?

  En termos eller termoskanne är en behållare som har dubbla väggar av glas eller rostfritt stål, de dubbla väggarna isoleras genom ett partiellt vakuum. Hålrummet mellan de dubbla väggarna gör att en termoskanna kan hålla innehållet varmare än omgivningen och dessutom kan termoskanna samtidigt behålla innehållets smak och arom under en längre tid. Termos uppfanns av den skotska fysikern och kemisten Sir James Dewar 1892 och den första kommersiella termos tillverkades 1904.