CHATTA MED OSS
Kundservice

  Reisenthel

  Reisenthel necessärer, tvättkorgar och Allrounder

  Välkommen till Danmarks största urval av Reisenthel-produkter online. Dessa tillbehör representerar mer än 50 år av modern och innovativ design. Reisenthel utvecklar hela tiden nya, originella, hållbara, smarta och mycket praktiska produkter som gör din vardag enklare. Särskilt produkter som Allrounder, Cityshopper, Carrycruiser, Carrybag, resväskor, necessärer, tvättkorgar, shoppingkorgar, shoppingväskor, axelväskor, regnponchor och mycket annat för både kontoret, hemmet, shoppingen och dig själv. Det handlar kort sagt om mycket praktisk och snygg design. Många mönster finns på flera olika produkter och ingår i samma designserie så att de matchar varandra. Köp online redan i dag – Reisenthel är ett snyggt och praktiskt val när du vill satsa på både design ...

  och funktion.

  Reisenthels två klassiker - Shoppingkorgen/Carrybag och tvättkorgen/Laundrybasket

  Två av de stora klassikerna är den originella shoppingkorgen, eller Carrybag, och tvättkorgen (Laundrybasket) från Reisenthel. Båda produkterna finns i flera olika färger/designer men det är den svarta versionen som är bästsäljaren både för Carrybag och Laundrybasket.

  Glada kunder
  Vi har många kunder som har blivit förtjusta i Reisenthels produkter och har fått upp ögonen för det stora sortimentet av produkter till hemmet, shopping och resor. Inte minst finns det ett jätteutbud med 150 olika shoppingkassar och shoppingväskor, 70 olika necessärer, 60 olika resväskor och allroundväskor och 50 olika shoppingkorgar.

  Reisenthel praktiska Allrounder finns i flera versioner

  Om du är på jakt efter en Reisenthel Allrounder, är det bra att veta att de finns i flera olika storlekar och många olika mönster. Alla Allrounder-väskor är lämpliga för resor, särskilt Allrounder Plus lämpar sig väl för det ändamålet. Annars kan man välja den vanliga Allrounder som finns i Small, Medium och Large. Den finns också i olika Edition-versioner som kostar lite mer eftersom man har lagt ner mer arbete på designdetaljerna.

  Oavsett om du ska arbeta, resa, shoppa eller vara hemma så har Reisenthel den rätta produkten för dig. Produkterna kännetecknas av en enkelhet och användarvänlighet och ändå är de så klassiska, hållbara och eleganta i sin design att man blir på gott humör av att använda dem.

  Regovs.se är mycket stolta och glada över att ha det här märket i vårt produktsortiment.

  Om Reisenthel

  Reisenthel, ett tysk företag som grundades 1971 av Peter Reisenthel. Mottot är ”Keep it easy”

  Keep = ”att kvaliteten håller” är den kärnkompetens som Reisenthel har specialiserat sig på – användbara och praktiska hållare, väskor och organisatörer. Ingen annan tillverkare erbjuder ett så brett sortiment av väskor, korgar och praktiska hjälpmedel i vardagen.

  Easy = ”lätt”, vilket syftar på att Reisenthel-produkterna gör livet lättare. Hänvisar även till produkternas lätta vikt och att de är så okomplicerade. Reisenthel är tysk kvalitet när den är som allra bäst!

  Material

  Materialen är av nylon som inte ändrar färg och form. De är lätta att rengöra och behöver bara torkas av med en fuktig trasa och håller i många år, så man får verkligen kvalitet för pengarna!

  Produkter från Reisenthel

  Följande produktgrupper finns:

  Bostad (shopping, livsstil och arbete): Här hittar du shoppingkassar, shoppingväskor, shoppingkorgar, shoppingvagnar m.m.

  Tvättkorgar, förvaringskorgar, cykelkorgar, pennfodral, datorväskor och kontorsväskor.

  Resa: Res- och weekendväskor, ryggsäckar, axelväskor, necessärer, Multicase, resväskor, regnponchos och paraplyer.
  Reisenthel har ett brett urval av bruksprodukter.

  En smart grej är att man kan få matchande utrustning. Om du till exempel gillar de glada prickarna kan du välja necessär, regnponcho, paraply, shoppingväska och shoppingkorg i samma mönster och färger!

  De mest sålda Reisenthel-produkterna.

  Shoppingvagnar och shoppingkorgar med Reisenthel

  Om man går och handlar är det till stor hjälp att ha en Reisenthel Carrycruiser när varorna ska hem och en Carrycruiser tar du lätt med dig på bussen eller tåget utan problem. Bästsäljaren är det glada, flerfärgade prickiga mönstret på svart botten, OE7009, och därefter kommer den svarta OE7003 på en fin andraplats – men alla mönstren är populära. Överdraget OG7003 medföljer till alla Carrycruiser. Om man vill ha en shoppingvagn med kylutrymme ska man välja OJ7003, men dessa finns bara i rött och svart. Något som är bra, är att man också kan få reservdelar till sin shoppingvagn.

  Även för shoppingkorgar är det de muntra prickarna som säljer bäst – titta gärna närmare på BK7009, Reisenthel Multi Dots Carrybag/shoppingkorg. Till dessa shoppingkorgar kan man få kylväskor som extra tillbehör, till exempel Reisenthel Multi Dots Coolerbag / kylväska till Carrybag (UH7009). Man kan också köpa till ett svart överdrag från Reisenthel till sin Carrybag/shoppingkorg, BP7003. Shoppingkorgen finns också med inbyggt kylutrymme, dock bara i svart och rött, ta till exempel gärna en titt på BT7003.

  Regovs.se har ett mycket stort urval av shoppingkassar. Det är återigen de glada flerfärgade prickarna på svart botten som är populärast – särskilt shoppingkassen Reisenthel Multi Dots Cityshopper 2.0. Shoppingkassarna och shoppingväskorna finns i flera olika storlekar och prisnivåer – besök Regovs.se för att se urvalet.

  Reisenthel Resor, resväskor och necessärer

  När man reser är Reisenthels necessärer mycket praktiska då de har en krok som man kan hänga upp necessären i. Det brukar ju vara så i hotellbadrum att man inte vet var man ska ställa necessären, men den här kan man alltså hänga upp på en krok eller hänga på en hängare eller duschstång. Vår mest sålda är återigen prickiga, stora WH7009, tätt följt av den svarta WH7003. Den nya kamouflagefärgade WO5034 är riktigt tuff men vi har färger och mönster som passar allas humör.

  Multicase finns i många olika storlekar – några har samma storlek som en sminkväska, andra har plats för en rakapparat. Du hittar rätt storlek för just dig på Regovs.se!

  Reisenthel reseväskor och sportväskor

  Axelväskan och resväskan Allrounder är mycket populär – den används också till mycket annat än resor. Jag brukar använda min när jag går på sykurs. Reisenthels Allrounder-resväska L kan du ta med in i flygkabinen – till exempel Allrounder-resväskan Multi Dots MT7009 som är ett bra val. Den passar också som weekendresa och så har väskan den stora fördelen att den inte väger särskilt mycket. Om du vill ha en mindre resväska kan du till exempel välja axelväskan Reisenthel Allrounder S, MR7003. Du kan använda den som handväska eller necessär och när du kanske behöver ta med dig en iPad, vattenflaska eller stickning. Reisenthel Baroque Taupe Activitybag, MX7027, är en praktisk sportväska. Det är min favorit när jag ska till simhallen.

  Reisenthel regnponchor och paraplyer

  Reisenthel erbjuder både paraplyer och regnponchos som matchar så att du kan möta regnvädret torr och på gott humör. Som exempel har vi det vindsäkra paraplyet YM7009 med den tillhörande regnponchon AN7009. Om du cyklar och har en matchande cykelkorg, så kan en regnvädersdag inte bli bättre!

  Se även vår artikel om: Reisenthel här