CHATTA MED OSS
Snygga regnponchos, cykelponchos och paraplyer av många olika designer och märken som Reisenthel, Vaude och Trekmates! De snygga regnponchos och cykelponchos kan vikas ihop och läggas i framfickan, så de är lätta att bära med sig.
 

Regnponchos, cykelponchos och paraplyer: Läs mer nedan


Regnponchos, cykelponchos och paraplyer

Resultat Sidor:

Visa: 

 Antal produkter:   
Sortera efter:
Resultat Sidor:

Regnponchos, cykelponchos och paraplyer för att inte låta vädret bestämma

När du är ute och vandrar, på marknaden, i staden, på festival, campar eller ute och reser är det en bra idé att ha med regnponchos, cykelponchos och paraplyer till hela familjen – de kommer att tacka dig för att du tänkte på att ta med dig dem. Om du också har tagit med paraplyer, blir du dagens populäraste person! Det svenska sommarvädret, och det ostadiga svenska vädret i allmänhet, lämpar sig väl för regnponchos.

Regnponchos, cykelponchos och paraplyer för cykel när det ar regnväder

Vissa människor gillar regn, men om du är en av dem som vill komma till jobbet och liknande torr, har du kommit till rätt ställe. Hos oss ​​hittar du ett stort sortiment av regnponchos, cykelponchos och paraplyer som säkerställer att du kommer fram torr. Och om du är på en cykeltur eller på en cykelsemester är det uppenbart att ha en bra cykelregn eller regnponcho för cykel. Du hittar cykelponchos från t.ex. en Vaude och Tatonka.

Regnponchos, cykelponchos och paraplyer med stil

Lite regn bör inte hindra dig från att bära snygga kläder. Vem säger att man inte kan skydda sig från regnet med stil? Hos oss ​​hittar du ett urval av regnponchos och cykelponchos som både skyddar dig mot regnet och som är eleganta och fashionabla. De eleganta regnponchorna finns i många olika färger och även i olika mönster, så det är bara att välja. Du kan få en regnponcho i klassiskt svart men om du vill skilja dig lite åt från mängden har vi också ett urval i färgerna röd, grön, blå osv. De praktiska regnponchos og cykelponchos kan fås enfärgade och i olika mönster som prickigt, rutigt och blommigt. De smarta regnponchorna är lätta att ta av och på. När regnet upphör kan du ta av dig ponchon, och du är lika torr som om du inte hade varit ute i regnet alls. Inte nog med det, dessutom kan de flesta vikas ihop till en liten påse som kan förvaras i fickan. Det gör dem lätta att ta med sig, vilket är praktiskt med tanke på det oförutsägbara svenska vädret.

Regnponchos, cykelponchos och paraplyer för regniga dagar

Förutom regnponchos och cykelponchos har vi också ett urval av paraplyer. Paraplyerna finns i olika storlekar och designer. Skillnaden mellan regnponchos, cykelponchos och paraplyer är att ett paraply kan delas av flera personer. Paraplyet passar bäst för dig som tycker det är enklare att hålla något ovanför dig för att skydda dig från regnet. Regnponchos, cykelponchos och paraplyer ger samma skydd mot regn så det är helt upp till dig vad du tycker är bäst. Paraplyerna finns i många färger och designer, vilket gör paraplyerna extra fina.

Regnponchos, cykelponchos och paraplyer i hög kvalitet för hela familjen

Köp en bra regnponcho eller cykelponcho till dig själv och hela familjen på Regovs idag – det lönar sig! Eller köp ett nytt paraply av hög kvalitet. Vi har ett stort och elegant urval av kvalitetsparaplyer till bra priser. Liksom våra regnponchos är våra paraplyer alltid av högsta kvalitet och kommer att hålla dig och dina nära och kära torra även när det regnar som värst.


Samma produkt i vår danska webbutik: Regovs.dk


Filter
Farg:
Material:
Hållbar:
Dimension:
Modell:
Typ:
Storlek:
Storlek: