CHATTA MED OSS

  Cykelponcho från Vaude

  Vaude har regnponchos av god kvalitet för cykel. Cykelponchos finns i flera färger. Till exempel kan du få en regnponcho för cykel i lemongul som är lätt att se i trafiken, en charmig röd regnponcho eller en mer neutral cykelregnponcho i färgen blå.

  Tillsammans med dig älskar och värnar Vaude om naturen

  Vaude grundades 1974 av Albrecht von Dewitz som älskade bergen och ville göra sin fritidssysselsättning och stora passion till sitt arbete, vilket lade grunden till Vaude. Företaget växte snabbt från starten och i början av 90-talet startade man egen produktion ...

  i Orienten.

  Vaude är ett familjeföretag som bedriver sin verksamhet i södra Tyskland med en fantastisk utsikt över Alperna. De har ett stort sortiment med bland annat en rad högteknologiska och mycket smarta tälten och cykelponchos / regnponcho för cykel samt många andra miljövänliga varor.

  Vaude har också en bra serie Sioux Green Shape sovsäckar. Dessa är vackra allround-sovsäckar som passar för vandring, pilgrimsfärd och resor. En av de coola sakerna med sovsäckar är att du kan dragkedja tillsammans en höger sovsäck tillsammans med en vänster sovsäck.

  Vaude har miljövänliga mål

  Vaude arbetar för att göra världen till en bättre plats. Under 2015 arbetade Vaude konsekvent och på alla områden för att bli Europas mest miljövänliga leverantör för dig som älskar att vistas i naturen.

  Det geniala "Vaude Ecosystem" är baserat på en idé om hållbarhet som omfattar hela varans livscykel såväl som företagets beslut på alla områden, inklusive ett socialt ansvar för de personer som arbetar för företaget. Hela systemet utvärderas varje år av en oberoende instans för EMAS- och ISO14001-certifieringarna och omfattar många initiativ som till exempel Green Shape-serien, Fair Wear, WWF Tyskland m.m.

  Vaude tält - praktiskt tält för camping

  På Regovs erbjuder vi ett bra urval av Vaude-tält. Modellen finns i 3 storlekar med plats för en till tre personer. Vaude-tält är gjorda av starka och andningsbara material som håller dig torr hela natten och samtidigt säkerställer att det finns god luftcirkulation i tältet. Detta innebär att du garanteras ett bra inomhusklimat när du köper ett tält från den skickliga och erfarna tillverkaren Vaude. Ett Vaude-tält är otroligt enkelt att installera och lika enkelt att transportera.


  Samma produkter i vår danska webbutik: Regovs.dk

  Samma produkter i vår norska webbutik: Regovs.no