CHATTA MED OSS
Kundservice

  Vaude - Hållbara Utomhuskläder och Utrustning

  Det tyska företaget Vaude grundades 1974 av Albrecht von Dewitz, en man med en kärlek till bergen. Han ville göra sin fritidssysselsättning och stora passion till sitt arbete, och därmed lades grunden till Vaude. Företaget växte snabbt från början och på början av 90-talet startade företaget sin egen produktion i Öst.

  Vaude är fortfarande idag ett familjeägt företag och är baserat i den sydligaste delen av Tyskland - med en fantastisk utsikt över Alperna. De har ett stort sortiment som inkluderar högteknologiska och supermoderna tälten, regnponchorcykelponchos / regnponcho för cykel och massor av andra miljövänliga produkter.

  Vaude erbjuder högkvalitativa regnskydd för cyklar. Cykelregnskydden finns i flera färger; till exempel kan du få ...

  ett cykelregnskydd i en fantastisk citrongul färg, som är lätt att se i trafiken, ett charmigt rött regnskydd eller ett mer neutralt regnskydd i blått.

  Vaude har också en bra serie Sioux Green Shape sovsäckar, som är härliga allround-sovsäckar lämpliga för vandring, pilgrimsfärd och resor. Det smarta med sovsäckarna är att du kan koppla ihop en högerriktad sovsäck med en vänstervänd.

  Gröna Mål hos Vaude

  Vaude arbetar för att göra vår värld till en bättre plats att vara på. Vaude arbetade konsekvent år 2015 för att bli Europas mest miljövänliga leverantör av utomhusprodukter.

  Det geniala "Vaude Ecosystem" bygger på en idé om hållbarhet som innefattar hela produkternas livscykel samt företagets beslut inom alla områden, inklusive ett socialt ansvar gentemot personer som arbetar för företaget. Hela systemet bedöms varje år av en oberoende instans för EMAS och ISO14001-certifiering och omfattar många initiativ som t.ex. Green Shape-serien, Fair Wear, WWF Tyskland m.m.

  Tält från Vaude - Praktiska Tält för Campinglivet

  Hos Regovs har vi ett fint urval av tält från Vaude. Vi har tält i olika storlekar, med plats för 1-3 personer. Vaude-tälten är tillverkade av starka och luftiga material som håller dig torr hela natten och samtidigt säkerställer bra luftcirkulation i tältet. Det innebär att du är garanterad en bra inomhusmiljö när du köper ett tält från skickliga och erfarna Vaude. Ett Vaude-tält är otroligt lätt att sätta upp och lika lätt att transportera.