CHATTA MED OSS
Kundservice

  Bomullsplädar av kända varumärken i hög kvalitet

  Presentabla, mjuka och vackra plädar för soffan – och dig. Bomullsplädar av hög kvalitet – låter det som något för dig? Våra plädar är både varma och otroligt sköna. Bomullsplädarna finns i olika färger, mönster och storlekar, så du kan själv bestämma vilket intryck du vill göra. Det betyder att du kan hitta en pläd som passar både dig själv och din soffa lika bra. Bomullsplädar och bomullsfiltar i hög kvalitet och flera olika färger hittar du hos oss på Regovs.se! Naturmaterialet bomull kommer från bomullsväxtens fröhår och är otroligt slitstarkt. Dessutom är det lätt att tvätta. En av de saker som bomullsproducenter gärna framhåller är att bomull är otroligt mjukt och därför skönt att ha mot huden. Hos oss på Regovs.se hittar du bomullsplädar av märket Compliments.

  Bomullsplädar: Läs mer nedan

  Bomullsplädar

  Bomullsfilten och Bomullsmattor från Regovs Ull: Kvalitet och Komfort i Varje Fiber

  När det handlar om komfort och stil i hemmet, finns det inget som känslan av kvalitetstextilier. Bomullsfilten och bomullsmattor har blivit populära val för många hushåll på grund av deras mångsidighet, hållbarhet och tidlös estetik. Och när vi talar om kvalitet står varumärket Regovs Ull i främsta raden. Regovs Ull har gjort det till deras mission att leverera textilier som inte bara ser bra ut, men som också håller över tid och kan stå emot vardagens slitage. Med en passion för hantverk och detaljer erbjuder Regovs Ull en kollektion av bomullsfilten och bomullsmattor, som kombinerar traditionella vävmetoder med modern design.


  Hos oss på Regovs.se hittar du bomullsplädar av märket Compliments.

  Bomullsplädar och bomullsfiltar i bra storlek

  De flesta bomullsplädar och bomullsfiltar på Regovs har en bra storlek 140 X 200 cm och är därför lämpliga för användning i ett vardagsrum i hemmet eller stugan. En bomullspläd eller bomullsfilt är fin, mjuk och mycket lämplig för användning i stugan och på terrassen.

  Bomullsplädar - Luddborttagare / luddshaver för ditt bomullsfilt eller bomullspläd

  Man kan inte undvika ett bomullsfilt eller bomullspläd över tid ger bort överskottsull som kommer att sätta sig som ludd eller fluff på mattan eller andra föremål. På Regovs kan du köpa en luddborttagare / luddshaver från Severin. Vårt eget test visar att det fungerar bra och samlar överskott av bomull och ull fint i luddbehållaren. Du kan också ta bort luddet och fluffen försiktigt med en ullkam / ullborste, men Regovs rekommenderar att du använder luddshaveren från Severin eftersom uppgiften att ta bort ludd och ull från mattan blir mycket lättare.

  Det är enkelt att beställa ditt nya bomullsfilt eller bomullspläd hos Regovs. Vi är snabba att skicka så att du snart har ditt nya bomullsfilt och bomullspläd i handen.

  Bomullsmatta för bekvämligheten i hushållet

  Du har äntligen återvänt hem efter en hård dags arbete, och du har sett fram emot att kunna koppla av i en bekant miljö i familjens knä.

  Som en vanlig ingrediens i detta mysiga ögonblick hittar du din favorit bomullspläd, som du har använt länge.

  Du har faktiskt tagit hand om denna pläd så bra att även om du kan se att det finns spår av användning på det, är det mer patina som har gett bomullspläd personlighet från dig, så alla i hemmet vet att detta är din pläd , som du exklusivt använder och endast sällan överlåter till en annan.

  Det känns faktiskt inte som gryning om du inte kan gömma dig under denna bomullspläd. Och det bästa är att du har räknat ut hur du använder det hela året!

  På vintern är det bara perfekt att kunna höra snöstormen ute medan du gömmer dig under bomullsplädet, som du drar hela vägen upp under hakan medan du har en kopp varm kakao som står bredvid dig på bordet.

  När det är sommar tar du plädet ut, där du täcker det över benen så att du verkligen kan dra full nytta av de ljusa nätterna där familj och vänner sitter tillsammans runt elden i trädgården.

  Hemma har du faktiskt båda bomullsmattor för alla familjemedlemmar, och du har till och med bomullsmattor eftersom du hittade så många användbara funktioner för dem; de var fantastiska att dekorera med och sedan hade alla familjemedlemmar plötsligt också sin egen personliga pläd och matta.

  Du känner dig nästan som en hel klan när du kollektivt tar ut dina plädar och bomullstäcken som du tycker om.

  Något har säkert hänt från den tid då bomullspinnar var reserverade för äldre i hushållet och förknippades med ett något konservativt och tråkigt sätt att leva.

  De flesta har nu självrespekterande bomullsmattor och mattor.

  Bomullsmattor för mysighet och dekoration

  Varför spendera tid på att virka bomullspinnar i en oändlighet när du kan köpa mycket från oss i olika storlekar och i läckra färger med fransar?

  Dessa ser ut som något din kära mormor kunde ha gjort, men här sparar du besväret med att få dem gjorda när du kan beställa bomullsmattor och bomullsmattor direkt från oss och få dem levererade.

  Även om du inte tror att en bomullspläd eller en bomullsfilt är något som du gillar att smyga in i eller bara ha på dig, så är vårt urval av bomullsmattor och bomullsplädar också något du kan dekorera med. Många rum.

  De passar in i vardagsrummet för fåtöljen och soffan, där våra produkter är bekväma att sitta på och luta sig mot när du behöver sitta extra bekvämt.

  Om de bara ska användas som dekoration för inredningen i vardagsrummet, finns det också företag som används för den typen. Även i sovrummet är de fantastiska att lägga över sängen när du inte behöver sängen att sova i, men det borde vara inbjudande att krypa in i. Du kan också använda dessa filtar och mattor för att täcka bord och andra möbler med.

  Dessa bomullsmattor och bomullsplädar kan till och med hängas på väggarna så att du kan skapa en avledning i hemmets färger. Du kan skapa fler mönster på väggarna på det sättet, och om du blir trött på utseendet är plädarna och mattorna redo att gå ner igen och välja andra att lägga på.

  Våra bomullstäcken och mattor är lätta att underhålla, och sedan behåller de sin färg och form under lång tid, så det kan verkligen finnas pärlor som blir en del av ditt hems DNA.

  Dessutom rekommenderas att du köper en luddborttagare för dessa bomullsprodukter, så att de alltid är presentabla för att visa upp - vi har också en sådan luddborttagare!

  Mattor och filtar av bomull kan användas på många ställen

  Du behöver inte fortsätta använda dessa fantastiska mattor och mattor för ditt huvudsakliga hem, för de är fantastiska att använda på många andra ställen.

  Du kan bara få dem att ligga i ett annex, för när du måste sitta ute på de varma dagarna till sent på kvällen, där du vill hålla dig varm, om filtar och filtar ska täcka större delen av kroppen, eller om du bara har en kroppsdel, som behöver lite extra värme.

  Kanske är du en familj som gillar att gå på långa promenader, där du läger i skydd eller i tält. Här är det uppenbart att ta med filtar och plädar av bomull, eftersom de är lätta att packa och ger god värme.

  Om du har en båt eller en husvagn är dessa filtar och plädar gjorda av bomull och är fördelaktiga att ta med dig, eftersom de lätt kan fällas utan veck, som du ser med täcken, och de tar inte upp så mycket utrymme som du kan få dem att ligga i även små utrymmen - och sedan passar de med inredningen, eftersom du kan få mattor och mattor med oss ​​i olika storlekar och många färger.

  Även i din bil är det smart att ha en pläd eller en bomullsfilt som ligger så att du bara kan ta över den på baksätet när du behöver en tupplur eller bara fryser lite.

  Hos oss hittar du garanterat en pläd eller en filt av bomull, som alla i familjen kommer att tycka att det är spännande och intressant att ha som sin flickväns egendom. Dessutom är det alltid en bra presentidé att ge en sådan bomullsmatta eller en bomullspläd som en present, oavsett om den är för stor eller liten.